Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 24 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

J.Lo en Sofia Vergara onderstrepen dat 50 het nieuwe 30 is

De crushes uit onze jeugd zijn nog altijd onze crushes. Inmiddels bereiken ze de 50, en dat is het nieuwe 30. Jennifer Lopez, Sofia Vergara en nog veel meer dames bewijzen dat, met of zonder bikini.

De jaren 90 waren op heel veel fronten geweldig. Maar als tieners waren we natuurlijk vooral gefocust op dames als Jennifer Aniston, Halle Berry, Jennifer Lopez en Salma Hayek.

50 is het nieuwe 30

Begin deze eeuw voegde Sofia Vergara zich ook in dat rijtje. Hun overeenkomst: ze zijn allemaal rond de 50 jaar oud, maar hebben nog dezelfde aantrekkingskracht als toen ze 30 jaar oud waren. En deze zomer doen ze er zelf nog een schepje bovenop. Een kleine ode.

Sofia Vergara

Sofia Vergara, die 10 juli alweer 50 jaar oud wordt, ken je natuurlijk vooral als Gloria Delgado-Pritchett in de komedieserie Modern Family. Ze werd voor die rol vier keer genomineerd voor een Emmy Award en vier keer voor een Golden Globe. Daarnaast is ze al jaren fotomodel.

Op Instagram geeft ze vooral bikini-inspiratie. Haar boodschap is een cliché, waar niets tegenin te brengen valt: leeftijd is slechts een getal. Bekijk ook hoe ze in evakostuum Internationale Koffiedag vierde.

Jennifer Lopez

Wie ook graag laat zien dat je na je vijftigste nog de perfecte bikini-body kunt hebben, is de 52-jarige Jennifer Lopez. Ook deze zomer is het weer raak.

“Vrouwen worden tegenwoordig met een andere houding oud. We zijn even fit als vrouwen van twintig of dertig en de manier waarop er naar ons wordt gekeken is veranderd. We zijn aantrekkelijke vrouwen met meer zelfvertrouwen dan voorheen. En dat is erg sexy voor mannen van elke leeftijd”, zei ze onlangs in een interview. Waarvan akte.

Meer jeugdcrushes in bikini

Naast Jennifer Lopez en Sofia Vergara zijn er zoals gezegd nog veel meer jeugdcrushes die maar een crush blijven. Een klein overzicht, en vooral een diepe buiging voor deze dames, die zowel mannen van 30 jaar oud als dames van 50 jaar oud inspireren.

Salma Hayek (55)

Halle Berry (55)

Jennifer Aniston

Check ook deze taboedoorbrekende shoot in bikini, met topmodel en moeder Kelley Hughes.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.