Stijn Kuster
Stijn Kuster Kunst & Fotografie 13 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Social Media-koningin Marijn Kuipers schittert in eerste FHM-fotoshoot

Marijn Kuipers is in de FHM500 uitgeroepen tot Social Media Queen van 2022. En daar hoort natuurlijk een shoot in lingerie bij, waarvan de beelden achter de schermen nu zijn onthuld. “Een natuurtalent voor de camera”, stelt het blad.

De Social Media Queen is 21 jaar oud en stond nog nooit in een magazine. De shoot voor de FHM500 is tevens de eerste professionele fotoshoot ooit van de Friezin.

De FHM500-shoot met Marijn Kuipers

Geen luxe hotelkamer, tennisveld of landhuis. De shoot met de Social Media Queen van 2022 vond plaats in een supermarkt. Jawel, tussen de cornflakes en zakken chips.

FHM, FHM500, Social Media Queen 2022, Marijn Kuiper
(Afbeelding: Lisa van Dam / FHM)

Zelf eet Marijn Kuipers maar weinig van deze snacks en is ze veel in de sportschool te vinden. Ze heeft zelfs een speciale Instagram-pagina waarop ze haar trainingen post.

Social Media Queen is meer dan alleen uiterlijk

De Social media Queen van 2022 voegt zichzelf met de winst toe aan een lijst bekende namen. Zo won Nina Warink deze titel in de FHM500 van 2021. Net als haar voorganger heeft Marijn Kuipers haar bekendheid niet enkel aan haar uiterlijk te danken. Zo is ze presentatrice bij RUMAG en werd ze de afgelopen jaren erg bekend door haar video’s op Instagram, YouTube en met name TikTok. Op dat laatstgenoemde platform heeft Marijn Kuipers meer dan 300.000 volgers.

Hoewel Social Media Queen 2022 een titel is om onwijs trots op te zijn, ging de ‘hoofdprijs’, de mooiste vrouw van 2022, naar Abbey Hoes. De 28-jarige actrice neemt hiermee het stokje over van Monica Geuze, die in 2021 bekroond werd tot mooiste vrouw van Nederland. Abbey Hoes had een heel andere FHM500-fotoshoot dan Marijn Kuipers. Waarom en met welke foto’s de mooiste vrouw van Nederland de nummer 1-positie bereikte, lees en bekijk je hier.

Bestel de FHM500 van 2022 HIER.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.