Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 28 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

FHM500 trapt af met Kim Feenstra in adembenemende shoot

Dames en heren opgelet, vandaag is de start van de FHM500, de jaarlijkse lijst van FHM (For Him Magazine) met de vijfhonderd mooiste vrouwen van Nederland. En er wordt afgetrapt met topmodel Kim Feenstra. Bekijk de eerste beelden van deze ademenemende shoot, en vergeet vooral niet te stemmen.

Dit jaar staat de FHM500-verkiezing in het teken van het maatschappelijke thema Women in Control. Hiermee wordt de nadruk gelegd op dat vrouwen de controle hebben over wie ze zijn, wat ze willen uitdragen en op welke manier ze dat doen. Klinkt helemaal van deze tijd, keurig.

De FHM500-shoot met Kim Feenstra

Een van de all-time favourites binnen de FHM500 is topmodel Kim Feenstra. En als er één vrouw is die zelf de touwtjes in handen heeft, dan is zijn het wel. De verkiezing is geopend met deze prachtige shoot. Er volgen ongetwijfeld meer, maar geniet eerst in volle rust van deze video.

Kim Feenstra zelf is verheugd om de FHM500-verkiezing van 2022 af te openen. “FHM en ik hebben een bijzondere band met elkaar. Toen ik nog wat jonger was, keek ik best wel op tegen FHM. ‘Als je in dat blad staat, dan heb je het als bekende vrouw in Nederland gemaakt. Dan word je gezien als een zelfverzekerde, stoere en sexy vrouw’, dacht ik. Ik zou nu een andere league kunnen vallen omdat ik nu moeder ben, maar ik ben blij dat ik er nog steeds toe doe”, zegt het topmodel. En of ze er toe doet! Lees en bekijk hier meer.

FHM 500, 2022, Martika de Sanders, kim feenstra, lingerie, shoot, model
(Afbeelding: Martika de Sanders / FHM)

En nu stemmen op dé vrouw van 2022

De stembussen zijn geopend, al ben je na deze shoot met Kim Feenstra misschien niet meer helemaal objectief. Stemmen kan in ieder geval tot en met 20 mei, en dat doe je HIER.

Mocht je nog inspiratie willen opdoen, bekijk dan een paar shoots van de afgelopen jaren: Victoria Koblenko (2021), Yolanthe Cabau (2020) en ‘golden girl’ Irene Schouten (2018).

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.