Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 7 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Hier is de smaakvolle Vans-collectie van rapper Anderson .Paak

Anderson .Paak en Vans hebben de krachten gebundeld voor een nieuwe collectie, met sneakers en kleding. Hier is de first look.

Als we het over hedendaagse hiphop hebben, dan staat Anderson .Paak bij ons ergens bovenaan de ladder. Niet een rapper die alleen maar over materiaal en vrouwen rapt, maar een intelligente perfectionist die bekend staat om zijn oog voor detail. Lekkere groovy en soulvolle muziek, die eigenlijk breder is dan alleen het hokje hiphop.

Anderson .Paak x Vans

Naast muziek staat Anderson .Paak ook bekend om zijn stijl. Merken staan in de rij voor collabs, maar Vans is op dit moment even de gelukkige. De collectie heet Vanderson, een mix van beide namen.

(Afbeelding: Vans)

De collectie bestaat niet alleen uit sneakers, maar ook uit verschillende kledingitems. Hoedjes, T-shirts, jassen en meer. Anderson .Paak is zelf actief betrokken geweest bij de ontwerpfase van zijn collab met Vans.

Speciaal optreden

“We zijn meer dan enthousiast dat we onze creatieve reis met Anderson .Paak voortzetten met deze nieuwe collectie”, aldus Tierney Stout, Director of Global Music Marketing bij Vans. “Hij was ongelooflijk hands-on tijdens de ontwerp- en ontwikkelingsfase van elk stuk. Het eindproduct is zowel door AP als het Vans-team met liefde gemaakt. Anderson belichaamt alles waar dit merk voor staat: authenticiteit, optimistische verbeelding en creativiteit. We zijn vereerd dat hij deel uitmaakt van onze familie.”

anderson paak, vans, vanderson, collab, sneakers, 2
(Afbeelding: Vans)
anderson paak, vans, vanderson, collab, sneakers, 2
(Afbeelding: Vans)
anderson paak, vans, vanderson, collab, sneakers, 2
(Afbeelding: Vans)
anderson paak, vans, vanderson, collab, sneakers, 2
(Afbeelding: Vans)
(Afbeelding: Vans)

Naast recente productcampagnes hebben Vans en Anderson .Paak ook samengewerkt aan tal van andere projecten, waaronder .Paak House, House of Vans, Musicians Wanted en Sidestripe Sessions. Om de lancering van deze samenwerking te vieren, treedt Anderson .Paak op in House of Vans in Londen op 27 juni 2022.

Vanaf 24 juni 2022 te koop

De Vanderson-collectie van Anderson .Paak en Vans is vanaf 24 juni 2022 te koop. Lees hier meer over de collab. Check ook deze collectie van het Amerikaanse skatemerk, bestaande uit sneakers gebaseerd op bekende horrorfilms.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.