Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 1 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Sneakers van de week #13: iconische Nike’s, Vans Trek Slip-On en meer

Het einde van de week nadert, tijd om de balans op te maken. Dit zijn de vetste sneakers en nieuwe releases van week 13. Met onder meer een comeback van de iconische Nike Free Run Trail ‘Green Glow’, die zo’n beetje iedereen droeg in de late 00’s.

Verder in de top 5 van deze week de duurzame Adidas Stan Smith ‘Kermit’, nieuwe kleurcombinaties van de New Balance 237, een evolutie van de Nike Air VaporMax en de afspoelbare Trek Slip-On van Vans.

1. New Balance 237 (nieuwe kleuren)

new balance 237
(Afbeelding: New Balance)
New Balance 237, sneakers, nieuwe releases
(Afbeelding: New Balance)

Het klassieke model New Balance 237 is volledig terug in het straatbeeld. Deze week zijn er een paar nieuwe kleurcombinaties gedropt. Perfecte sneakers voor slechts 90 euro.

2. Nike Air VaporMax Evo

Nike Air VaporMax Evo, nieuwe sneakers, releases, week 13
(Afbeelding: Nike)

De Nike Air VaporMax is geëvolueerd tot een nieuwe versie, die je hier voor je ziet. Niet helemaal onze smaak, maar wel razend populair. Je koopt ze voor 224,99 euro.

3. Adidas Stan Smith ‘Kermit’

adidas stan smith kermit
(Afbeelding: Adidas)

Vorige week werd de Adidas Stan Smith Forever onthuld, een nieuwe duurzame variant van de iconische sneakers. Nu is er in dezelfde lijn ook de Kermit de Kikker-editie. Hier kun je natuurlijk niet zonder in ons kikkerlandje. Je koopt ze voor 110 euro.

4. Nike Free Run Trail ‘Green Glow’

nike free run trail, nieuwe sneakers, releases, week 13
(Afbeelding: Nike)

De sneakers die iedereen droeg in de late jaren ’00 van deze eeuw zijn terug. Op de Nederlandse website van Nike zijn ze vanaf 2 april beschikbaar, maar bij het Amsterdamse Baskets kun je ze nu al bestellen voor 119,95 euro. Hier moet je snel bij zijn.

5. Vans Trek Slip-On

Vans Trek Slip-On, nieuwe releases, sneakers, week 13
(Afbeelding: Vans)

Voor liefhebbers van de Vans Slip-On en Crocs is er nu de Vans Trek Slip-On. Ze zijn afspoelbaar, hebben een stevige gripzool en een coole surflook. Deze ideale vakantieschoenen kosten 50 euro.

Nieuwe sneakers van vorige week

Bekijk hier de nieuwe releases van vorige week, met onder meer de 40-jarige jubileumeditie van Saucony Jazz 81.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.