Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 20 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Sneakers in sale: 7 premium herenmodellen met goede korting

Je moet even goed om je heen kijken, overal is op dit moment namelijk sale. We helpen je een handje wat betreft sneakers, want er zijn heel wat premium modellen met korting te koop.

Sale: premium sneakers met korting

De wintersale loopt niet heel lang meer, dus je moet er snel bij zijn. We hebben zeven stijlvolle sneakers met fikse korting voor je op een rij gezet, waaronder modellen van Asics, Nike en New Balance.

1. Asics GEL-NIMBUS 21

asics gel nimbus, sneakers, sale, korting

Oorspronkelijk gemaakt als hardloopschoenen, maar tegenwoordig ook populair als sneakers. Op deze schoenen zweef je over straat en heb je een dosis stijl om je voeten, zonder overdreven hippe plateauzolen of iets dergelijks. Ze kosten oorspronkelijk 180 euro, maar in de sale betaal je slechts 135 euro. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

2. Nike Air Max 270 React Club Gold/Light Bone

Air Max 270 React Club Gold_Light Bone, sneakers, sale, heren, korting

De Nike Air Max 270 React Club heb je vast wel eens voorbij zien komen, maar de Gold/Light Bone-variant is niet overal te vinden. Heerlijke sneakers in een unieke kleurencombinatie. Je vindt ze in de sale bij Sneaker District voor 125 euro, terwijl ze normaal gesproken 160 euro kosten. Prima korting.

3. New Balance 997 Sport

New Balance 997 Sport, sneakers, sale, korting

Een van de meest populaire sneakers van New Balance van dit moment, de 997 Sport, is in een aantal kleurcombinaties in de sale. Zo betaal je voor het onderstaande premium model nu geen 110, maar 77 euro.

4. Reebok Aztrek 96 Masterpiece

Reebok Aztrek 96 Masterpiece, sneakers, sale, korting
Reebok Aztrek 96 Masterpiece, sneakers, sale, korting

Dan een model met slechts 10 procent korting, maar hier gaat het voor om het feit dat je dit model niet zo maar overal scoort. Deze Reebok Aztrek 96 Masterpiece sneakers hebben een groen logo aan de buitenkant en een rood logo aan de binnenkant. De gummy zool maakt het design compleet. Je betaalt bij Farfetch nu 141 euro in plaats van 156. Scheelt toch weer.

5. Adidas Yung-1

adidas yung-1, sneakers, sale, korting

Het model Adidas Yung-1 is al eventjes in de sale, met de witte variant moet je dan ook een beetje geluk hebben wat betreft je maat. Maar wees gerust, de premium sneakers zijn ook in andere kleuren te verkrijgen. Je krijgt 50 procent korting en betaalt nu nog 59,98 euro.

6. Puma RS-X TECH

puma RS-X TECH, sneakers, sale, korting

Ook Puma neemt de sale serieus dit seizoen. Zo krijg je op deze Puma RS-X TECH sneakers, verkrijgbaar in verschillende kleuren, 50 procent korting. Je betaalt nu slechts 55 euro.

7. Vans Staple Varix WC

vans varix staple wc, sneakers, sale, korting

Vans kwam vorig jaar met zogeheten ‘dad sneakers’, maar dan niet van die extreem lompe modellen. De Vans Staple Varix WC is geïnspireerd op de technische skatemodellen van Vans uit de jaren 90 en begin deze eeuw. Nu in de sale. Je betaalt 78 euro en krijgt daarmee 35 procent korting.

? Check ook: Beyoncé’s volledige collectie IVY PARK x Adidas unisex collectie

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.