Felix Decavel
Felix Decavel Films & Series 25 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

SkyShowtime is nu beschikbaar: zo krijg je levenslange korting

Vanaf vandaag kan je SkyShowtime bekijken in Nederland. En net zoals bij HBO Max het geval was, kun je een levenslange korting vangen voor de nieuwe streamingdienst. Hieronder leggen we je uit hoe dat moet.

Zoals je eerder al bij Manners kon lezen, is de basisprijs voor een abonnement op SkyShowtime normaal gesproken 6,99 euro. Op zich geen slechte prijs die vergelijkbaar is met de prijs van de grootste concurrenten zoals Netflix, HBO Max en Disney+.

SkyShowtime is een samenwerking van verschillende grote studio’s om het vuur aan de schenen van gevestigde orden te leggen. Nieuwe streamingplatformen schieten de laatste tijd als paddenstoelen uit de grond. Een vredevolle samenwerking tussen studioreuzen in plaats van een nog grotere verzadiging van de markt is dan ook een welgekomen geschenk voor onze portefeuilles. En al zeker als je een levenslange korting kan pakken.

De levenslange korting van SkyShowtime

Om meteen een heel pak nieuwe abonnees in te kunnen lijven, heeft SkyShowtime een uitstekende speciale aanbieding. Als je je in de eerste 42 dagen na de lancering aanmeldt, krijg je namelijk een levenslange korting van ongeveer 50 procent.

Iedereen die zichzelf voor 6 december een abonnement van SkyShowtime voor Sinterklaas cadeau doet, zal voor de gehele looptijd slechts 3,49 euro per maand hoeven te betalen. De actie is uiteraard van HBO Max afgekeken, maar daar liggen wij niet wakker van.

Code in geval van een bug

Als je de levenslange korting wil vangen, dan dien je via de website van SkyShowtime een abonnement af te sluiten en niet via de app, waar de optie niet beschikbaar gemaakt is. Mocht de actie door een bug op de website niet zichtbaar zijn, dan kan je bij het aanmelden en afsluiten van een SkyShowtime-abonnement klikken op ‘Heb je een actiecode?’. Voor daar dan de code NLHPFL2022 invoeren.

Ben je zonder de korting al aan SkyShowtime begonnen? Helaas kan de actie niet toegepast worden op bestaande accounts. Dan raden we je aan de account te annuleren om daarna een nieuwe aan te maken met de code die je hierboven kan zien.

De beste films en series

Wil je weten wat de beste series en films zijn op het nieuwe streamingplatform? Dan raden we je aan dit artikel eens door te nemen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.