Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 18 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

SI Swimsuit onthult Rookie of the Year 2022 (en het zijn twee winnaars)

Sports Illustrated Swimsuit heeft zoals ieder jaar de Rookie of the Year 2022 onthuld. Dit jaar is er niet één, maar zijn er twee winnaars. Maak kennis met Katie Austin en Christen Harper.

De Sports Illustrated Swimstuit Issue komt jaarlijks uit, maar tegenwoordig draait de marketingmachine op internet en social media gans het jaar door op volle toeren. Onlangs lichtten we Kim Kardashian (en de kritiek daarop) nog uit, nu is het tijd voor nieuw talent.

Sports Illustrated Swimsuit Rookie of the Year 2022

“Voor het eerst worden er twee winnaars geëerd”, schrijft Sports Illustrated Swimsuit op de website. “We zijn verheugd om zowel Katie Austin als Christen Harper aan te kondigen als de Rookies of the Year 2022!”

Elk jaar eert het team een model voor haar debuut in de meest recente uitgave. Nu zijn het dus twee. Ja, je moet iets verzinnen om het toch ieder jaar weer anders te doen. Een korte introductie.

Christen Harper

Christen Harper is een 29-jarig model uit de Verenigde Staten. Ze was een van de prominente gezichten tijdens Miami Swim Week, waar we een backstage kijkje kregen. Voor de rest zeggen foto’s meer dan duizend woorden.

Katie Austin

Een minder bekende naam is Katie Austin. Ze is blogger, influencer en sportinstructeur. Vooral bekend van GetFitWithKatie. En nu kan ze dus ook Sports Illustrated Swimsuit Rookie of the Year 2022 op haar CV schrijven. Ook hier zeggen foto’s meer dan duizend woorden.

Katie Austin en Christen Harper gaan dan de Sports Illustrated Swimsuit-archieven als Rookie of the Year 2022. Nog veel meer respect hebben we voor Kelly Hughes, die in de editie van dit jaar het eerste bikinimodel ooit was met een keizersnedelitteken. Ook kwam er dit jaar een Nederlands model prominent naar voren in de jaarlijkse editie van het Amerikaanse blad.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.