Felix Decavel
Felix Decavel Films & Series 4 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

She-Hulk zet vrouwenhaters een hak met confronterende cameo

Misschien ben je al getuige geweest van een van de meest briljante cameo’s ooit, misschien kijk je de serie helemaal niet. She-Hulk zet vrouwenhaters in ieder geval een hak met een briljante cameo in de derde aflevering van de serie. Ook de moeite waard om te kijken als je helemaal niets met Marvel hebt.

Dat She-Hulk: Attorney at Law voor verdeeldheid zou zorgen, werd meteen duidelijk na het verschijnen van de eerste trailers van de Disney+ serie. De “belabberde” CGI deed bij sommige kijkers de wenkbrauwen fronsen en ook op Rotten Tomatoes kunnen kijkers en critici het maar niet eens worden.

* Tweets in dit artikel kunnen spoilers bevatten!

Het mannenbastion onder Marvel-fans

Maar nog voor de – aanvankelijk positieve – reacties op de eerste afleveringen, kreeg She-Hulk bij de aankondiging al te maken met het mannenbastion onder de Marvel-fans.

Veel liefhebbers van het superheldengenre konden het niet verkroppen dat Marvel nog maar eens een mannelijke held wilde omtoveren tot een vrouw. Ook al is dit niet letterlijk het geval natuurlijk. Een greep uit de bloemlezing aan reacties op sociale media zie je hieronder.

Of je het er mee eens bent of niet laten we in het midden, maar dat de makers van de serie een gevoel voor humor hebben, staat buiten kijf. In de derde aflevering van de serie, The People vs. Emil Blonsky, komt Jennifer Walters – het alter-ego van She-Hulk – in het oog van een social media-storm terecht tijdens haar verdediging van beruchte villain Emil Blonsky.

Vrouwenhaters krijgen cameo in She-Hulk

En waarom de wereld dan niet gewoon laten zien wie daadwerkelijk de treurige mensen zijn op Twitter. Zoiets valt immers niet te acteren. Zie hier een van de meest geniale cameo’s ooit binnen Marvel. Dan rekenen we die van Stan Lee voor het gemak even niet mee.

De cameo is te zien in de derde aflevering van She-Hulk.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.