Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Human Interest 1 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Deadpool-acteur Ryan Reynolds deelt na vaccinatie briljante sneer uit

In Nederland moeten 40 t/m 49 jarigen nog twee maanden wachten op hun vaccin, maar dat is in Amerika wel anders. Aan de andere kant van de grote plas is deze groep al wel aan de beurt, en dat betekent dat ook Ryan Reynolds een oproep heeft gekregen.

De 44-jarige Deadpool-acteur greep deze kans met beide handen aan en deelde dit op Twitter. Op de foto zien we hoe Ryan Reynolds een spuit in zijn bovenarm krijgt. Voor het gemak gaan we er maar even vanuit dat daar het coronavaccin in zit.

Ryan Reynolds heeft 5G

Hoewel vaccineren een serieuze zaak is, kan Ryan Reynolds het niet laten om een grap te maken. We hadden ook niet anders verwacht. Het bijschrift boven de foto luidt namelijk: ‘Finally got 5G’. Hiermee refereert hij naar alle complotdenkers die denken dat er een verband is tussen het coronavirus en de opkomst van 5G.

Tegenwoordig hoor je vrij weinig over het mogelijk verband tussen corona en 5G, maar dat was halverwege 2020 wel anders. Op Twitter werd je overladen door berichten waarin beweerd werd dat 5G corona veroorzaakt. Het coronavirus zou zelfs bedacht zijn om de symptomen van 5G-straling te verbloemen. Overal waren complottheorieën.

Vodafone reageert

Inmiddels is dat een stuk minder, maar er zijn nog steeds mensen die dit geloven. Ryan Reynolds speelt daar nu op in met deze foto. Dat levert hem een hoop leuke reacties op. De leukste daarvan komt van Vodafone UK. De telecomaanbieder vraagt zich af of het slim is om wappies aan te moedigen. Om deze boodschap kracht bij te zetten, voegt Vodafone een gifje toe van Ryan Reynolds zelf.

Deadpool 3

Door zijn vaccinatie kan Ryan Reynolds weer zorgeloos aan het werk. Gelukkig maar want we wachten al lang genoeg op een nieuwe Deadpool-film. Het derde deel zit al in de pijplijn, maar een releasedatum is nog niet bekend. Wat we al wel weten is dat Deadpool 3 onderdeel gaat zijn van de MCU. En uiteraard werd er ook op dat nieuws gevat gereageerd door Ryan Reynolds.

Arnold Schwarzenegger’s reactie op het coronavaccin is nu al legendarisch

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.