Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Bioscoop 18 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Ryan Reynolds viert Deadpool-jubileum met de slechtste voorspelling ooit

In 2016 verscheen de allereerste Deadpool film met Ryan Reynolds. Een snelle rekensom leert ons dat we dit jaar dus een jubileum te vieren hebben. Deadpool is vijf jaar geworden en Ryan Reynolds viert dat door een hilarische brief uit het verleden met ons te delen.

De acteur gebruikt het vijfjarig jubileum als reden om te reageren op één van zijn fans. Via Twitter deelde Ryan Reynolds een brief die hij na de release van Deadpool ontving van Hunter. Tot zijn grote schrik kwam hij er vervolgens achter dat zijn reactie nooit verzonden is. Beter laat dan nooit, dus nu deelt Ryan Reynolds zijn brief alsnog. Helaas heeft deze de tand des tijds niet heel lekker doorstaan.

Ryan Reynolds blijkt geen Nostradamus

Zo grapt de acteur dat we blij moeten zijn dat Deadpool niet van Disney is, dat hij geïnvesteerd heeft in een veelbelovend festival (Fyre) en maakt hij een grap over dat Tom Brady en de New England Patriots voor altijd bij elkaar zullen blijven. Nu zijn we vijf jaar verder en ziet de wereld er heel anders uit.

Hij eindigt zijn brief met nog een aantal persoonlijke voorspellingen die behoorlijk anders zijn gelopen. Ook een grap in de richting van corona mag natuurlijk niet ontbreken. Kortom, een hilarische brief vol met het soort humor dat we kennen van de populaire Deadpool-acteur.

Ryan Reynolds neemt met hilarische reclame wraak op Hugh Jackman

Deze humor gaan we ook weer op het witte doek zien. We weten inmiddels dat Deadpool 3 onderweg is en dat deze onderdeel gaan worden van het Marvel Cinematic Universe. Gelukkig heeft dat geen invloed op het geweld en het taalgebruik. Net als de eerste twee delen wordt ook Deadpool 3 een film voor volwassenen. En ook daar reageerde Ryan Reynolds natuurlijk gevat op.

Releasedatum Deadpool 3

De release van Deadpool 3 laat overigens voorlopig nog wel even op zich wachten. Disney en Marvel hebben nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar volgens kenners keert Ryan Reynolds pas in 2022/2023 terug als de grofgebekte superheld.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.