Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Human Interest 18 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Ryan Reynolds neemt met hilarische reclame wraak op Hugh Jackman

Hollywood is een enorme slangenkuil. Sommige acteurs en actrices kunnen elkaar niet uitstaan en doen er alles aan om elkaar te vermijden, of zelfs om elkaar zwart te maken. Gelukkig zijn er ook acteurs die net alsof doen. Ryan Reynolds en Hugh Jackman zijn daar het beste voorbeeld van. Hun competitieve bromance zorgde al regelmatig voor hilarische momenten en nu is het opnieuw raak.

Ryan Reynolds heeft namelijk wraak genomen voor een video die begin 2019 verscheen. Hierin kondigden beide mannen aan dat ze tot een wapenstilstand waren gekomen. Hun social media-oorlog kwam ten einde en het was tijd om iets moois voor elkaar te doen.

Nieuwe reclame voor Laughing Coffee

De afspraak was dat beiden een reclamefilmpje zouden maken voor andermans merk. Hugh Jackman heeft namelijk een eigen koffiemerk en Ryan Reynolds zat tot kort geleden nog in de gin-wereld. Laatste genoemde ging er vol voor. Hij trok alles uit de kast om het Laughing Man Coffee van zijn vriend Hugh Jackman zo goed mogelijk te presenteren. Helaas ging het andersom iets minder goed.

Zoals je hierboven kunt zien geloofde Hugh Jackman niets van deze wapenstilstand. De Wolverine-acteur maakte zich er daarom makkelijk vanaf en besloot Ryan Reynolds ouderwets in de zeik te nemen. Uiteraard laat de man die we vooral kennen als Deadpool het hier natuurlijk niet bij zitten. We zijn anderhalf jaar verder, maar eindelijk is het zover. Ryan Reynolds heeft een nieuwe reclame gemaakt voor Laughing Man Coffee.

Ryan Reynolds laat de ware aard van Hugh Jackman zien

De hoofdrol in deze reclame is voor niemand minder dan Hugh Jackman zelf. Ryan Reynolds laat ons kennismaken met zijn goede vriend, maar dan wel voordat hij een kop koffie op heeft. Blijkbaar is de Australi├źr dan een stuk minder vriendelijk.

Het is nu natuurlijk wachten tot Hugh Jackman wraak gaat nemen. Grote kans dat hij dit keer niet Aviation Gin als mikpunt neemt. Ryan Reynolds heeft namelijk onlangs dit gin merk weer verkocht. Niet omdat hij er klaar mee was, maar omdat er een bizar bod voorbijkwam dat hij simpelweg niet kon laten liggen.

X-Men re├╝nie

Dit is overigen niet de eerste keer dit jaar dat Ryan Reynolds zijn vriend Hugh Jackman in de maling neemt. Eerder deze zomer brak de Deadpool-acteur in bij een X-Men re├╝nie waar hij zeker niet voor was uitgenodigd. Ook dat zorgde toen voor hilarische beelden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ryan Reynolds neemt met hilarische reclame wraak op Hugh Jackman
Sluiten