Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 8 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

De Rolex van Tom Brady (en andere Super Bowl-sterren)

Zevenvoudig Super Bowl-winnaar Tom Brady (43) is een horlogeliefhebber en daarmee is hij niet uniek in het American Football. Check zijn Rolex en die van zijn tegenstanders.

In de nacht van 7 op 8 februari (Nederlandse tijd) won Tom Brady voor de zevende keer in zijn carrière de Super Bowl. Dat kan geen enkele speler, en zelfs geen enkele NFL-club hem navertellen. Tampa Bay Buccaneers versloeg Kansas City Chiefs met 31-9. In dit artikel lees je meer over de overwinning, de mijlpalen in zijn carrière en zijn prachtige vrouwe Gisele Bündchen.

De Rolex van ‘mister Super Bowl’ Tom Brady

Maar nu aandacht voor zijn horloge. Net als Cristiano Ronaldo en Conor McGregor heeft deze sportheld namelijk ook een voorliefde voor Rolex. Bob’s Watches, een soort Marktplaats van luxe horloges, zocht uit wat hij en andere Super Bowl-sterren om hun pols dragen.

tom brady, rolex, super bowl
(Afbeelding: AFP / Rolex)

Tom Brady is ambassadeur van horlogemerk IWC, maar ook uitgesproken fan van Rolex. Zijn favoriet is de Milgauss ref. 116400GV met groen saffierglas. Ook heeft hij, net als Donald Trump, een Presidential Day-Date. Bekijk hier zijn hele horlogecollectie.

De Rolexen van de Kansas City Chiefs

Tom Brady was niet de enige Rolex-liefhebber die op het veld stond tijdens de Super Bowl. Bij zijn tegenstanders van de Kansas City Chiefs liepen er ook een paar rond. Zo werd Patrick Mahomes (foto) onlangs gespot met een GMT-Master II ref. 126710BLNR, die matcht met zijn Super Bowl-ring. Travis Kelce (foto) heeft twee Rolexen; een gouden Day-Date President en een witgouden Datejust. Om af te sluiten met Mitchell Schwarts (foto), die naast een Patek Philippe, en Vacheron Constantin ook een Rolex Sky-Dweller in zijn collectie heeft.

Mocht je er nog over twijfelen: NFL-spelers verdienen prima. Check hier de top 20 meest verdienende spelers in het American Football. Het zal je misschien verrassen, maar Tom Brady valt ver buiten de top 10.

Joe Biden verrast met horloge dat ‘meer bij Trump past’

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.