Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 17 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

De rode loper-looks tijdens de House of Gucci-première in New York

Er was al een eerste rode loper, maar voor de première van House of Gucci in New York trokken pakten de castleden pas echt uit. De beste en meest sexy looks tijdens het feestje in New York op een rij. Salma Hayek, Al Pacino, Lady Gaga, ze waren er allemaal bij.

De aankomende film van Ridley Scott gaat over de tragische levensloop van Maurizo Gucci en de neergang van het mode-imperium. De film gaat 25 november 2021 pas in première, maar heeft al heel wat kritiek te verduren gehad. Er wordt in ieder geval groots uitgepakt, met verschillende premières in verschillende steden.

De première van House of Gucci in New York

Nou moet je normaal gesproken als beroemdheid al serieus shoppen voor een rode loper-feestje, maar bij een film over mode-iconen wil je natuurlijk echt dat alles tot op de millimeter goed gesneden is. Dat wordt overigens door ieder castlid op geheel eigen wijze geïnterpreteerd.

Al Pacino, Lady Gaga en Jared Leto

house of gucci, al pacino, jared leto, lady gaga, premiere. new york
Al Pacino, Lady Gaga en Jared Leto (Afbeelding: Getty)

Nadat de eerste beelden van de film waren gelekt, kwam er al kritiek vanuit de heerlijk pedante familie Gucci. Vooral de mannen die Paolo en Aldo Gucci spelen, moesten het ontgelden. Al Pacino werd “klein, lelijk en dik” genoemd, en door de verschijning van Jared Leto voelde de familie zich “beledigd”. Benieuwd wat ze van hun looks op de rode loper vinden.

Salma Hayek

salma hayek, house of gucci premiere, rode loper, sexy looks, decolleté
Salma Hayek (Afbeelding: Getty)

Voor Salma Hayek is 2021 een droomjaar. Grote rol in de Eternals, multi-contract bij Marvel en de rol van Giuseppina Auriemma in House of Gucci. De 55-jarige actrice kan inmiddels een boek maken van haar rode loper-looks. Ook in New York droeg ze weer een jurk met subtiel decolleté.

Giannina Facio en Ridley Scott

house of gucci, ridley scott, premiere, rode loper
Ridley Scott en zijn vrouw Giannina Facio (Afbeelding: Getty)

Ridley Scott voegt nog maar eens mega-productie toe aan zijn CV. Met Gladiator won hij een Oscar in de categorie ‘Beste Film’. Dat zal met House of Gucci niet lukken, al wordt deze film wel in verband gebracht met andere categorieën.

Adam Driver en Lady Gaga

lady gaga, adam driver, house of gucci, rode loper, looks, premiere
Adam Driver en Lady Gaga (Afbeelding: Getty)

Adam Driver en Lady Gaga spelen Patrizia Reggiani en Maurizio Gucci, het stel dat centraal staat in de film. Lady Gaga kreeg eerder deze week overigens kritiek van een stemcoach die aan House of Gucci meewerkte. “Ze klinkt eerder Russisch dan Italiaans”, zei de Italiaanse coach over het accent van de actrice.

Meer rode loper-looks tijdens de première van House of Gucci bekijk je hier.

De rode loper-looks voor No Time to Die

Door naar nog een evenement waarbij de outfits je om de oren vlogen. Bekijk de foto’s van de première van No Time to Die.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.