Tessa Ham
Tessa Ham Geld & Carrière 5 feb 2022
Leestijd: 3 minuten

De best verdienende acteurs uit Spider-Man: No Way Home

We kunnen rustig stellen dat Spider-Man: No Way Home een groot succes is. De derde film waarin Tom Holland in de huid van Spider-Man kruipt, is de zesde film ooit die in het eerste weekend al meer dan 500 miljoen dollar opleverde. Maar de held in het verhaal is lang niet de rijkste acteur uit de film.

Wie is dat dan wel? We zetten de top 4 rijkste acteurs uit de film op een rij. Met wellicht een verrassende nummer 2.

Rijkste acteurs uit Spider-Man: No Way Home

In Spider-Man: No Way Home zaten aardig wat oude bekenden en grote namen. Het zijn dan ook vooral deze namen die in dit lijstje staan en niet Tom Holland, Zendaya en Jacob Batalon, die pas net aan hun carrière zijn begonnen.

4. Willem Dafoe (40 miljoen dollar)

Willem Dafoe is bij het grote publiek wellicht het bekendst door zijn rol als de Green Goblin in Spider-Man. Hoe leuk is het dan dat hij zo’n pak en beet twintig jaar later weer in dezelfde huid kruipt.

Toch is het lang niet alleen deze rol die hem zijn 40 miljoen opleverde. Willem Dafoe was onder andere te zien in American Psycho, Shadow Of The Vampire en The English Patient, een film die een Oscar voor Best Picture won.

3. Benedict Cumberbatch (40 miljoen dollar)

Benedict Cumberbatch speelde al een paar iconische rollen voordat hij in het MCU terecht kwam, dus is het niet verrassend dat ook hij in dit lijstje terecht is gekomen.

Voor de BBC serie Sherlock verdiende hij bijvoorbeeld 500.000 dollar per seizoen. Volgens geruchten verdiende hij aan Black Mass bijna een miljoen en aan The Imitation Game ruim een miljoen. Met de rol van Doctor Strange verdient hij het meest: voor de eerste film kreeg hij al 5,5 miljoen dollar.

2. Jon Favreau (100 miljoen dollar)

Hoewel Jon Favreau in meerdere films gespeeld heeft, heeft hij plek 2 vooral te danken aan zijn werk als regisseur, producer en schrijver.

Niet alleen regisseerde hij Iron Man 2 en produceerde hij alle Avengers-fils, hij is ook het brein achter de Star Wars-series The Mandalorian en The Book of Boba Fett.

1. Jamie Foxx (150 miljoen dollar)

Jamie Foxx is met afstand de rijkste acteur uit Spider-Man: No Way Home. Hoe kan het ook anders als Oscar-winnende acteur, zanger én presentator. Zo verdient hij alleen al 3 miljoen per jaar om de Fox gameshow Beat Shazam te hosten. Daarnaast verdient hij een leuk zakcentje met allerlei endorsements en advertenties.

Uit de top 5 rijkste acteurs uit Spider-Man: No Way Home hebben we expres één naam weggelaten, omdat het wat ons betreft een leuke verrassing verpest als je de film nog niet hebt gezien. Heb je de film wel al bekeken? Op Looper vind je het vermogen van alle acteurs in de film, inclusief de officiële nummer 3. We kunnen alvast verklappen dat het een oude bekende is uit de Spider-Man films.

Waar is Tom Holland?

Tom Holland is niet in deze top 4 te bekennen. Maar na al deze bedragen ben je waarschijnlijk ook benieuwd hoeveel geld de held van de film heeft. Met een geschat vermogen van 18 miljoen mag hij ook zeker niet klagen. Niet gek op 25-jarige leeftijd.

Dit verdiende Tom Holland voor zijn rol als Spider-Man

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.