Pim Jansen
Pim Jansen Amazon Prime Video 9 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Rihanna is een ware godin in de Savage x Fenty Show Vol. 4

De Savage x Fenty Show Vol. 4 is vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video, en Rihanna steelt de show. Ben jij even blij dat je een abonnement hebt afgesloten, eigenlijk voor The Rings of Power.

Voor series als The Rings of Power, over Amazon Prime Video gesproken, ben je gewend dat je wordt gebombardeerd met trailers en ander promotiemateriaal. Nou, Rihanna kan er ook wat van. We zagen al veel beelden voorbijkomen van de Savage x Fenty Show Vol. 4, maar nu zet de zangeres, onderneemster en moeder zichzelf in de spotlights. En terecht.

Rihanna is een godin in lingerie

In de voorgaande jaren had Rihanna een bescheiden rol in de shows van haar lingeriemerk Savage x Fenty. Uiteraard was ze aanwezig als de centrale vrouw, maar het draaide om de topmodellen in alle toonaarden. Dit jaar treedt de godin in lingerie zelf meer op de voorgrond. Zowel op Instagram als in de show zelf, die zoals gewoonlijk weer uitpuilt van de sterren.

“Bijna tijd om je popcorn erbij te pakken”, zegt Rihanna met zweepjes van takken en bladeren in de hand ter voorbereiding op de Savage x Fenty Show Vol. 4. Zowel op het Instagram-account van zichzelf als haar lingeriemerk strooit ze met foto’s in lingerie. Wij maken een heel diepe buiging voor deze moeder, die begin dit jaar is bevallen van haar eerste kindje. Swipe door de foto’s en video’s en bewonder.

Tussen alle voorbereidingen door nam Rihanna ook nog even Lift me Up op, de themasong voor Black Panther: Wakanda Forever. Ze was al een inspiratiebron voor veel vrouwen, nu ook voor moeders in het bijzonder.

Savage x Fenty Show Vol. 4 op Amazon Prime

De Savage x Fenty Show Vol. 4 is vanaf vandaag, 9 november 2022, te zien op Amazon Prime Video. Bekijk hieronder de trailer en lees meer over de films en series die je op de streamingdienst kunt zien.

Lees ook hoe Rihanna het tot rijkste muzikant ter wereld schopte.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.