Pim Jansen
Pim Jansen Amazon Prime Video 4 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Rihanna deelt trailer Savage x Fenty Show Vol. 4 en onthult line-up

De eerste beelden van de de Savage x Fenty Show Vol. 4 zijn gedeeld door het lingeriemerk van Rihanna. Veel topmodellen, sterren en er is zelfs ruimte voor Johnny Depp in de modeshow die door Amazon Prime Video wordt uitgezonden.

Waar vroeger de Victoria’s Secret Fashion Show met ‘Angels’ als Doutzen Kroes en Candice Swanepoel het lingerie-evenement van het jaar was, heeft Rihanna dat stokje een aantal jaren geleden overgenomen. Met Savage x Fenty kwam lanceerde ze een lingeriemerk dat alles in zich had waar het bij Victoria’s Secret aan ontbrak. “Lingerie moet sexy, speels en voor iedereen zijn. En dan ook echt voor iedereen. Dat is de basis van het merk”, zei Rihanna tijdens de lancering van haar merk. “Met Savage x Fenty wil ik grenzen verleggen en vrouwen aanmoedigen om hun uniciteit te omarmen.”

Eerste beelden Savage x Fenty Show Vol. 4

Intussen zijn we drie shows verder, en komt er een vierde aan. Die wordt uitgezonden door Amazon Prime Video op 9 november 2022, maar de eerste beelden zijn vast gedeeld. Ook dit jaar is er weer een blik sterren en topmodellen opengetrokken om te paraderen in de kleurrijke lingerie.

Geinig weetje: Johnny Depp doet ook mee. Daar zijn nog geen beelden van, maar volgens Rolling Stone is dat bevestigd.

Rihanna strikt topmodellen en Johnny Depp

Wees gerust, er is meer dan Johnny Depp en de onlangs bevallen Rihanna. Een rits aan topmodellen en sterren zal te zien zijn in lingerie en andere mode-items tijdens de Savage x Fenty Show Vol. 4. Hou je vast, we lichten een tipje van de sluier op. Irina Shayk, Anitta, Lara Stone, Burna Boy, Rickey Thompson, Don Toliver, Simu Liu, Maxwell, Ángela Aguilar, Avani Gregg, Bella Poarch, Zach Miko, Cara Delevingne, Marsai Martin, Damson Idris, Joan Smalls, Kornbread, Lilly Singh, Precious Lee, Sheryl Lee Ralph, Taraji P. Henson, Taylour Paige en zo kunnen we nog even doorgaan.

De Savage x Fenty Show Vol. 4 met lingeriekoningin Rihanna, Johnny Depp en zoveel meer sterren en topmodellen wordt op 9 november uitgezonden op Amazon Prime Video. Bekijk hier de beelden van vorig jaar.

savage x fenty show vol 4, lingerie, anitta, johnny depp, rihanna
Anitta is een van de muzikale acts tijdens de show (Afbeelding: Savage x Fenty)

Oké, voor de die hard fans van lingerie: check nog een keer de beelden van de vervlogen Victoria’s Secret-tijden.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.