Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 21 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

De duurste Netflix-film ooit heeft eindelijk een officiële trailer

De duurste Netflix-film ooit heeft een eerste officiële trailer. Red Notice komt in november uit en de best betaalde acteur ter wereld, Dwayne Johnson, speelt de hoofdrol.

Een groot budget voor een film klinkt leuk, maar succes is niet te koop. Check alleen al deze lijst met peperdure films die keihard geflopt zijn. Dit zijn allemaal bioscoopfilms. Netflix speelt natuurlijk een ander spel, maar met een megabudget is de druk altijd net even iets groter, ook in streamingland.

Eerste officiële trailer Red Notice

Eerder werd er al een teaser gedeeld van Red Notice, nu is er een officiële eerste trailer. Het plot van de duurste Netflix-film ooit in een notendop: een FBI-profiler zit achter de meest gezochte kunstdief ter wereld aan en wordt met tegenzin zijn partner om een boef te pakken die hem altijd net een stap voor is. Duidelijk: veel actie en simpel vermaak, met wat grappige momenten tussendoor. Begrijp ons niet verkeerd, dat is lekker op zijn tijd.

Dwayne Johnson speelt de FBI-profiler in Red Notice, Ryan Reynolds (Deadpool) een oplichter en Gal Gadot (Wonder Woman) de kunstdief. Andere bekende namen in de cast zijn Chris Diamantopoulos en Ritu Arya.

Duurste Netflix-film ooit (met de best betaalde acteur)

Red Notice heeft vermeend budget van 200 miljoen dollar. Daar krijg je ‘s werelds best betaalde acteur Dwayne Johnson, maar ook Gal Gadot en Ryan Reynolds voor terug. Zo’n cast kost nou eenmaal wat, om over de productiekosten maar te zwijgen.

RED NOTICE Duurste film Netflix Dwayne the rock Johnson
De cast van Red Notice (Afbeelding: Netflix)

In de trailer zie je dan ook duidelijk waar het belachelijk grote budget in is gaan zitten. Veel internationale locaties, grootschalige gevechten en de cast. Voor dit soort films is het woord blockbuster uitgevonden. Voor Netflix is Red Notice in ieder geval de grootste productie en naar verluidt duurste film die het bedrijf ooit heeft geproduceerd.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.