Pim Jansen
Pim Jansen Reizen 26 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de 10 populairste Airbnb-accomodaties van 2021

Op zoek naar een sublieme Airbnb met louter topreviews? Bekijk deze top 10 accomodaties van 2021. Reisinspiratie!

Reizen is er de afgelopen jaren misschien wat bij in geslopen, maar laten we hopen dat het optimisme in de pandemie crescendo gaat. Natuurlijk wil je het vliegen beperken, vooral voor korte afstanden, maar af en toe een verre reis moet kunnen.

De populairste accommodaties op Airbnb van 2021

Want ja, een verre vliegreis moet je meestal wel maken om bij een van de populairste Airbnb-accommodaties van 2021 uit te komen. Maar ook goed nieuws voor de mensen die écht aan vliegschaamte lijden: je vind in deze top 10 ook twee huisjes in Europa. Het gaat om de overnachtingsplekken met de meeste likes.

1. Zion EcoCabin (Hildale, Utah, Verenigde Staten)

De meest gelikete foto op het account van de online marktplaats voor de verhuur en boeking van accommodaties draait volledig om het uitzicht: een adembenemend panorama van de Zion Mountains is genomen vanaf het verhoogde uitkijkpunt van dit bijzondere A-frame verblijf.

2. Raven Rock Treehouse (Fletcher, North Carolina, Verenigde Staten)

Raven Rock Treehouse ligt genesteld tussen de bomen in de buurt van Raven Rock Cabin in een wildreservaat van 40 hectare, midden in de wildernis. De Airbnb-host omschrijft Raven Rock Treehouse ook wel als ‘radicale off-grid therapie’.

3. Crow’s Nest (Monte Rio, Californië, Verenigde Staten)

Het Crow’s Nest ligt hoog in de sequoia’s van Monte Rio en biedt een prachtig uitzicht op het oeroude bos dat het landgoed omringt.

4. The Kingdom A-frame (Burke, Vermont, Verenigde Staten)

Dit pittoreske A-frame verblijf is gebouwd in 1968 en ligt op enkele minuten afstand van de Kingdom Trails, Burke Mountain en Lake Willoughby.

5. The Woodlands House (Sandy, Oregon, Verenigde Staten)

The Woodlands House ligt op vijf hectare grond van een oud privébos en biedt twee buitenterrassen omringd door torenhoge pijnbomen.

6. Villa Amalfi (Tulum, Mexico)

Deze prachtige moderne villa op Airbnb wordt gekenmerkt door strakke lijnen, open ruimtes en enorme ramen die vanaf binnen het gevoel geven één met de natuur te zijn.

7. Mariner Boathouse (Belgrado, Servië)

Daar is de eerste Europese Airbn in dit rijtje. Als zevende op de lijst staat dit leuke boothuis, aangemeerd aan de samenvloeiing van de rivieren Sava en Donau in Belgrado.

8. Maison Lafleur (Le Vignau, Frankrijk)

Door naar Frankrijk. Omgeven door eeuwenoude eiken, dateert deze traditionele woonboerderij met houten frame uit de 18e eeuw. Een recente renovatie heeft moderne comfort toegevoegd, waaronder een verwarmd zwembad.

9. Hermosa Cabaña (Mineral del Chico, Hidalgo, Mexico)

Deze dubbelhoge en met hout afgewerkte hut op Airbnb wordt omgeven door bos en bomen en ligt dicht bij de bergdorpen Mineral del Chico en Mineral del Monte.

10. Historisch Pension en Tuinen (Marietta, Georgia, Verenigde Staten)

Geniet in de ochtend van een kopje koffie in de serre van het voormalige huis van twee gouverneurs van Georgia.

Airbnb in Nederland

Check ook deze top 10 Airbnb-huisjes in Nederland voor een workation in eigen land.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.