Pim Jansen
Pim Jansen Rijk en Beroemd 26 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Playboy-model doet megabod op tissue Messi en niet zonder doel

De tissue waarmee Lionel Messi zijn tranen droogde tijdens zijn afscheid bij FC Barcelona staat, zoals je wellicht al hebt gelezen, te koop voor een fortuin. Nu is er een verrassende bieder. Het Braziliaanse Playboy-model Luana Sandien wil het stukje papier kopen en gebruiken voor een pikant doel.

Lionel Messi kreeg de tissue van zijn vrouw Antonella Roccuzzo, toen ze zag dat de voetballer zijn tranen niet kon bedwingen. Na gebruik pakte een journalist op de voorste rij het papiertje op en inmiddels staat het te koop op de Argentijnse marktplaats Mercado Libre voor 1 miljoen dollar.

Playboy-model aast op tissue Messi

Of iemand er 1 miljoen dollar voor gaat betalen, is een tweede. Maar het bod van Luana Sandien komt aardig in de buurt. Ze heeft er 600.000 dollar voor over, zo vertelt ze.

“Ik heb 600.000 dollar geboden op de tissue van Messi, maar nu is de advertentie verdwenen”, aldus het Playboy-model in The Daily Star. “De advertentie ging uit de lucht zonder informatie te geven over de uitkomst van de zaak, dus we hopen op een reactie. Ik hoop dat mijn bod geslaagd is.”

Naaktshoot

Met de handelsgeest van Luana Sandien zit het wel goed. Ze wil de door Messi gebruikte tissue gebruiken in een naaktshoot, om het stukje papier vervolgens door te verkopen voor nog meer geld. Voor Playboy poseerde ze in een extreem gesneden tenue van FC Barcelona. Hieronder nog wat sfeerbeelden om een beeld te krijgen van de eventuele shoot met het stukje papier.

Het Braziliaanse Playboy-model is te volgen op Instagram en TikTok.

Lees in dit artikel wat Lionel Messi per seconde verdient bij PSG. En mocht je meer getriggerd zijn door Playboy: bekijk hier de top 7 Nederlandse vrouwen die in het verleden uit de kleren voor het blootblad.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.