Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 10 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Onherkenbare schurk uit The Batman krijgt spin-off serie op HBO Max

Een van de schurken uit The Batman krijgt een eigen spin-off serie, zo heeft HBO Max bevestigd. Het gaat om Penguin, gespeeld door de volstrekt onherkenbare Colin Farrell.

Als je een dikke kale man met een beschadigde kop zoekt voor een rol, dan denk je niet direct aan Colin Farrell. Toch werd juist hij gecast voor de rol van Penguin in The Batman. Ofschoon hij niet te herkennen is, wist de Ierse acteur de rol perfect neer te zetten. Zo goed dat er een spin-off serie komt.

Spin-off serie over Penguin uit The Batman

De werktitel van de door HBO Max bevestigde spin-off serie is, niet geheel verrassend, The Penguin. Dat zou zo maar eens een blijvertje kunnen zijn. Feit is in ieder geval dat Colin Farrell wederom volop in de schmink moet, want gaat ook hier de hoofdrol spelen.

Penguin, the batman, spin off serie, hbo max, colin farrell
Echt waar, dit is Colin Farrell (Afbeelding: Warner Bros.)

De serie over Penguin borduurt verder op het fundament dat regisseur Matt Reeves heeft gelegd met de ijzersterke film The Batman. Hij gaat ook de spin-off regisseren en produceren voor HBO Max. Daarnaast zijn Colin Farrell, Dylan Clark (producent The Batman) en Lauren LeFranc (producent en schrijver van Agents of S.H.I.E.L.D) betrokken bij de productie. Over de de cast en een releasedatum is nog niets bekend.

  • Heb je nog geen HBO Max? Klik dan hier voor meer informatie en om een abonnement af te sluiten.

HBO Max

Het goede nieuws is in ieder geval dat HBO Max eindelijk in Nederland beschikbaar is. Daarmee is de keuzestress rond te streamen films en series nog groter geworden, te weten dat de Amerikaanse streamingdienst fantastische titels aanbiedt. Check bijvoorbeeld deze 14 topseries, die alleen al een abonnement waard zijn. En dan hebben we het nog niet eens over de spin-offs van Game of Thrones die er allemaal nog aan zitten te komen.

Moet je The Batman nog moeten bezoeken in de bioscoop, en doe je dat graag in stijl? Check dan deze ultieme sneakers voor DC Comics-fans. Lees hier meer over de geschiedenis van superschurk Penguin.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.