Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 22 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Golfprofessional Paige Spiranac lanceert eigen tegenhanger OnlyFans

Golfprofessional en model Paige Spiranac, door Maxim Magazine uitgeroepen als ‘World’s Sexiest Woman’, heeft haar eigen tegenhanger van OnlyFans opgericht. Op OnlyPaige gaat ze exclusieve content delen voor mensen die daarvoor betalen. Denk aan golfinstructies en pikante foto’s. Ja, deze dame is uniek.

OnlyPaige is net als OlyFans een subscription service. Dat houdt in dat fans Paige Spiranac gaan betalen voor foto’s, video’s en andere content die exclusief is. Hierbij wordt niets gecensureerd, zoals dat bijvoorbeeld op Instagram wel gebeurt. Beroemdheden verdienen hier een fortuin mee. Zo debuteerde zangeres en model Iggy Azalea deze week met meer dan 300 duizend dollar aan inkomsten op haar eerste dag.

OnlyFans-tegenhanger OnlyPaige

Maar voor de 29-jarige golfster is OnlyFans klaarblijkelijk net iets te ordinair. Of ze heeft gewoon geen zin commissie af te dragen en een samenwerking aan te gaan met een andere partij.

paige spiranac, world's sexiest woman, maxim, onlyfans, onlypaige
(Afbeelding: OnlyPaige)

Feit is dat OnlyPaige in het leven is geroepen en ‘World’s Sexiest Woman’ geeft vast een tipje van de sluier. “Een volledige golfinstructiereeks voor chippen, volle swings en dergelijke aan de ene kant. En sexy foto’s aan de andere kant.” Laatstgenoemde vind je in de sectie The Bunker, waar je al een voorproefje ziet.

World’s Sexiest Woman Paige Spiranac

Zoals gezegd werd Paige Spiranac afgelopen jaar door Maxim Magazine uitgeroepen tot ‘World’s Sexiest Woman’ van 2022. Hiermee voegde ze zich in een illuster rijtje met onder anderen Kate Upton, Jessica Alba, Christina Aguilera en Jessica Simpson. Ze mag de titel nog tot juni dragen. Bij deze jaarlijkse verkiezing hoort ook een zinnenprikkelende fotoshoot, waarvan je hieronder een compilatie ziet.

Benieuwd naar OnlyPaige? Neem een kijkje op het nieuwe platform van Paige Spiranac, dat net live is gegaan. Ze is niet eerste beroemde sporter met een dergelijke carrièreswitch. Maak ook kennis met de best betaalde beroemde sportvrouwen op OnlyFans.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.