Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 19 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Iggy Azalea entert OnlyFans en dat legt haar geen windeieren

Het illustere groepje beroemdheden dan wel celebs op OnlyFans is uitgebreid. De 32-jarige zangeres, rapper, actrice en het model Iggy Azalea heeft op de eerste dag al een fortuin verdiend.

OnlyFans behoeft inmiddels geen introductie meer, maar we doen het toch even. Het is een online subscription service, wat betekent dat je als ‘fan’ personen tegen betaling kunt volgen. Daarvoor krijg je exclusieve content terug, die in tegenstelling tot Instagram niet wordt gecensureerd. Zo zijn er mensen die een zeldzaam kijkje in zijn of haar leven geven, terwijl anderen vooral soft-erotische foto’s of video’s posten.

Iggy Azalea entert OnlyFans met Hotter Than Hell

Inmiddels is OnlyFans een inkomstenbron voor veel studenten, sporters, noem maar op. Maar het meest verdienen ook hier natuurlijk weer de celebs. Iggy Azalea kon de verleiding lang weerstaan, maar hier is ze dan. “Ik kom met een media-project genaamd ‘Hotter Than Hell’. Er komen dit jaar foto’s, samenwerkingen op het gebied van beeldende kunst, video’s, merchandise en allerlei andere esthetisch aantrekkelijke dingen. Je krijgt de eerste beelden en updates op mijn nieuwe nieuwe OnlyFans-account”, aldus de Australische artiest.

De oproep van Iggy Azalea bleek niet aan dovemansoren gericht. Fans abonneerden zich massaal en alleen tijdens de eerste dag verdiende ze al ruim 300 duizend dollar. Haar samenwerking met OnlyFans is voor minimaal één jaar. Om haar ongecensureerde content te volgen, betalen haar volgers 25 dollar per maand. Betaal je in één keer voor een jaar, dan krijg je 20% korting en betaal je 240 euro.

Best betaalde celebs

Met deze inkomsten zal het niet lang duren eer Iggy Azalea zich tot de best betaalde celebs op OnlyFans heeft gekiekt. Bekijk hier de top 10, die wellicht alweer is verschoven, maar wel een indruk geeft van het grote geld dat omgaat in deze online subscription service.

Bekijk ook de best betaalde beroemde sportvrouwen op OnlyFans.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.