Felix Decavel
Felix Decavel Human Interest 19 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

De ultieme ADE-overnachting is deze hotelkamer ín een club

Droom jij van feesten op het grootste elektronische muziekfestival van het jaar in Amsterdam, maar ben je te laat met het regelen van een overnachting voor ADE? Booking.com zorgt ervoor dat twee gelukkige boekers in een gespreid bed terecht komen. Een hotelkamer, middenin een club.

Terwijl de meeste hotels zo goed als uitverkocht zijn, biedt de boekingswebsite een exclusieve ervaring aan, inclusief een alternatieve overnachting in de populaire Chin Chin Club tijdens ADE. Zo rol jij misschien wel onbezonnen je bed in samen met jouw plus 1 op zaterdag 22 oktober na de Kris Kross Amsterdam Special.

Overnacht als eerste gasten ooit in de nachtclub

Naast de hotelkamer en toegang tot het ADE-feest, bevat het arrangement ook een diner in de Chin Chin Club, een anti-kater ontbijt, een meet and greet met Kris Kross Amsterdam en een privéchauffeur om je te halen en te brengen. Zorg dus dat je zaterdagnacht een gat in de dag slaapt, zodat je zondag fris en fruitig door kunt naar het volgende feestje.

Booking ChinChin ADE kamer_8
Je slaapkamer in de Chin Chin Club tijdens ADE (Afbeelding: Booking.com)

Jaarlijks komen er voor het vijfdaagse evenement zo’n 400.000 bezoekers uit 146 landen naar de hoofdstad. Het mag met die aantallen geen verrassing zijn dat hotelkamers in de derde week van oktober schaars zijn. Veel partygangers visten al achter het net en waren te laat met het plannen van hun onvergetelijke ADE-feestavond.

One of a kind hotelkamer tijdens ADE

Booking.com heeft nu dus de oplossing! Speciaal voor Amsterdam Dance Event heeft het bedrijf middenin de Chin Chin Club – en daarmee ook in het epicentrum van de stad – een ‘one of a kind’ speciale slaapkamer geplaatst voor de gelukkige boekers. Een unieke kans om direct het bed in te rollen na een optreden van Nederlands meest populaire dj-formatie, dat backstage achter de bar staat.

Boeken

Ben je ouder dan 23 jaar en wil je samen met jouw plus 1 in een nachtclub slapen? De hotelkamer in Hotel Chin Chin Club by Booking.com op zaterdag 22 oktober is vanaf donderdagochtend 10 uur exclusief te boeken voor 22,10 euro. Bekijk de volledige voorwaarden op Booking.com.

Meer nieuws over ADE

Booking.com is niet het enige bedrijf dat met een ludieke actie ADE probeert op te fleuren. Ook Desperados opent de deuren van een hoogsteigen pop-up club waar je tevens je haar kan laten knippen. Bovendien geeft Johnnie Walker je de mogelijkheid om je maag met whisky-geïnspireerde gerechten te vullen, alvorens je ADE zelf onveilig gaat maken.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.