Felix Decavel
Felix Decavel Human Interest 11 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Voor de ultieme ADE-coupe bezoek je de Desperados Cut Club

Het partymerk Desperados opent dit jaar, in samenwerking met ADE, The Cut Club in Amsterdam. Deze kapsalon meets Dance Club zorgt ervoor dat de bezoeker de headliner van de avond wordt. Met een speciaal ontwikkelde air-compressed hair styling machine, die verbonden is aan de draaitafel, creëert de DJ unieke party-kapsels op de golven van de muziek.

Naast dat de gasten de headliners van de avond zijn, heeft The Cut Club ook een vette line-up voor je in petto. Een van deze DJ’s is Amsterdams opkomend DJ-talent BELLA, zij zal met haar beats de muziek en kapsels, op zijn kop zetten. Daarnaast draaien Lucky Done Gone en Julian Anthony, ook zij zorgen dat jij met je kapsel helemaal ADE-proof bent.

Go for the unusual, Go Desperados

Muziek is in feite niet meer dan bewegende lucht. Met air-compressed hair styling gebruikt een kapper hetzelfde principe; bewegende lucht om je haar in model te brengen. Bij The Cut Club komen deze twee samen. De draaitafel van de DJ is verbonden aan de air-compressed hair styling machine, waardoor de DJ met iedere beat op een andere manier de machine kan bedienen. Hierdoor zullen alle bezoekers met een ander uniek kapsel aan ADE beginnen.

Desperados, ADE
(Afbeelding: Desperados)

“We zijn deze zomer een nieuwe campagne gestart, Go for the unusual. Met deze campagne willen we onze doelgroep stimuleren om uit hun comfort zone te stappen en het ongewone te omarmen. Daarom zijn we, samen met Tosti Creative, op het idee gekomen om vooréén avond Desperados The Cut Club te openen”, aldus Wietske De Bruin, Marketing Manager van Desperados. “Tijdens deze avond willen wij de bezoekers verrassen en ervoor zorgen dat ze op en een unieke manier aan het Amsterdam Dance Event (ADE) kunnen beginnen.”

Win een ADE Pro Pass dankzij Desperados

Naast een uniek kapsel maak je als bezoeker van de Desperados Cut Club ook kans op een ADE Pro Pass. Met deze pas heb je onbeperkt toegang tot het gehele programma van ADE. The Cut Club opent haar deuren op woensdag 19 oktober van 18.00–22.00 op de Spaarndammerstraat 460 in Amsterdam.

ADE, Desperados
(Afbeelding: Desperados)

Wil je erbij zijn? Of wil jij kans maken op een ADE Pro Pass? Schrijf je dan in via deze link. In de week voor ADE krijg je te horen of je toegang krijgt tot The Cut Club en of je de ADE Pro Passes hebt gewonnen. Ga voor de actievoorwaarden naar de website.

Ben je toch nog aan het twijfelen om naar een ADE-feestje af te zakken dit jaar? Misschien overtuigen onze reportages over Awakenings en Mysteryland van afgelopen zomer je wel.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.