Michiel Hekkens
Michiel Hekkens Human Interest 2 jul 2024
Leestijd: 3 minuten

Nederlands model deelt vacature voor ‘partner’ en je kunt solliciteren

Voor jou tien anderen, zei de fabrieksbaas vroeger als je voorzichtig opperde dat je liever geen 16 uur per dag werkte. OnlyFans-model Vera Dijkmans heeft nog veel meer alternatieven om mee te schermen als je een keer de afwas vergeet te doen. Al 5.000 mannen solliciteerden naar een functie als partner van de Nederlandse schone, maar nog steeds is de vacature niet ingevuld.

Onder haar schaarsgeklede foto’s op Instagram schrijft ze teksten als ‘be my valentine?’, ‘I just want to be your favorite?’ en ‘someone wife me up already’. Duidelijk, Vera Dijkmans is op zoek naar een duurzame relatie. Of naar meer volgers. Hoe dan ook, om haar zoektocht makkelijker te maken laat ze geïnteresseerden een sollicitatieformulier invullen. Onder hen vast ook haar leraar, die stiekem mee gluurt.

Om niet al te flets af te steken naast Vera, vind je hier alvast een laagdrempelige workout voor niet-fitnessers die gespierd willen worden.

OnlyFans-model zet sollicitatieformulier online op zoek naar relatie

De 27-jarige Vera Dijkmans heeft nog nooit een serieuze relatie gehad. Als wij een OnlyFans-account hadden gehad met meer dan 300.000 fans, zouden we ook moeilijk kunnen kiezen. We snappen Vera dus maar al te goed. Om haar zoektocht naar de prins op het witte paard iets overzichtelijker te maken, laat ze geïnteresseerden een formulier met vijftien vragen invullen vol aspecten die zij belangrijk vindt. Alleen perfect is goed genoeg voor Vera, dus haar toekomstige partner mag geen fouten maken.

Vera’s vragenlijst

 1. Wat is je sterrenbeeld?
 2. Hoeveel ex-vriendinnen heb je, hoeveel zijn er ‘crazy’ en met hoeveel app je nog steeds?
 3. Heb je kinderen?
 4. Wil je kinderen?
 5. Ben je getrouwd of op dit moment aan het daten?
 6. Heb je een fulltime-baan?
 7. Als je drie eigenschappen zou kiezen om jezelf mee te beschrijven, zou er dan eentje ‘douchey’ zijn?
 8. Woon je bij je ouders?
 9. Heb je een auto?
 10. Heb je Twitter?
 11. Heb je een scharrel?
 12. Als we samenwonen, krijg ik dan de inloopkast?
 13. Vind je het normaal om mijn vriendinnen te versieren?
 14. Hou je van Avatar (The Last Airbender)?
 15. Wie vind je het beste: The Weeknd, Future, Drake of Travis Scott?

Wat de beste manier is om het formulier in te vullen, weet alleen Vera Dijkmans. Bij de meeste vragen kunnen we echter wel een inschatting maken over wat het gewenste antwoord is.

Zelf houden we niet van al die muziek die ze noemt en we hebben ook geen auto. Vandaar dat we deze vacature niet voor onszelf houden. Misschien dat er onder de Manners-lezers wél een gegadigde zit die in Vera Dijkmans een soulmate herkent.

Drie mannen naar de volgende ronde, maar vacature onvervuld

Van de 5.000 geïnteresseerden ging Vera Dijkmans tot dusver met drie mannen op een date. Bij geen van hen voelde ze echter een klik. Goed nieuws dus voor andere geïnteresseerden. Minder goed nieuws is dat Vera voor nu de vacature uit de lucht heeft gehaald. Ze wil het toch weer even op een ‘normale’ manier proberen.

Een vriendje zoekt ze echter nog steeds. Of open sollicitaties in behandeling worden genomen, is bij de redactie niet bekend. Proberen kan altijd, lijkt ons, bijvoorbeeld via Instagram.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.