Pim Jansen
Pim Jansen Banen & Salaris 3 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Nederlands OnlyFans-model int tonnen met leraar als grootste fan

Maak kennis met het Nederlandse OnlyFans-model Vera Dijkmans. Ooit een een drop-out, nu verdient ze tonnen en heeft ze een oud-leraar als grootste fan. “Hij gaf me ineens 1.200 euro fooi voor een foto in lingerie.”

Carrière maak je tegenwoordig ook via OnlyFans. Daar kun je wat van vinden, feit is dat er op relatief simpele wijze veel geld te verdienen valt. Vera Dijkmans is een van de bestbetaalde Nederlandse modellen op het platform.

Nederlands OnlyFans-model Vera Dijkmans

Vera Dijkmans is een drop-out. Ze verliet op haar 15e de middelbare school en werd gepetst om haar lichaam, waarmee ze nu fors verdient. In 2020 begon ze met OnlyFans, nu verdient ze naar eigen zeggen zo’n 300 duizend pond per maand.

Dat is ook niet vreemd met 5,7 miljoen volgers op haar ene Instagram-account en 1,1 miljoen volgers op het andere Instagram-account.

Oud-leraar geeft 1.200 euro voor lingeriefoto

Op OnlyFans heeft het Nederlandse model honderdduizenden volgers. In tegenstelling tot veel collega’s vraagt ze geen geld om haar te volgen. Wel moet je betalen voor bepaalde content. En via deze weg ontdekte ze eerder dit jaar een ietwat dubieuze fan, namelijk een oud-leraar.

“Ik stopte eigenlijk al met de middelbare school toen ik 15 was. Daarom was ik zo verrast toen ik die oud-leraar op mijn volgerslijst zag staan. Hij behandelde mij nooit anders dan andere leerlingen, maar is nu een van mijn grootste fans”, zegt ze tegen DailyStar.

“In het begin voelde ik me erg ongemakkelijk bij. Ik vond het schokkend, want op school herinner ik me dat hij heel streng was en ik had nooit de indruk dat hij me leuk vond als leerling, laat staan op deze manier. Eerst probeerde hij zijn interesse te verbergen, en deed hij net of hij me niet kende. Later gaf hij het toe, en stuurde hij 1.200 euro fooi voor een foto in lingerie.”

Verrassende beroemdheden op OnlyFans

Het Nederlandse model Vera Dijkmans hoeft zich niet alleen te voelen op OnlyFans. Duizenden mensen, van studenten tot professionals, verdienen bij met ongecensureerde foto’s en video’s. Onder hen ook deze verrassende beroemdheden.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.