Felix Decavel
Felix Decavel Hebbedingen 17 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze goedkope Smart TV’s hebben alleen een beschadigde doos

Twee gloednieuwe toptelevisies voor een vermoedelijke spotprijs, waarvan alleen de verpakking beschadigd is? Nee, we lopen niet achter de vrachtwagen van Mediamarkt aan. Maar binnenkort brengen we wel een bod uit op deze plots betaalbare Smart TV’s van A-merken Samsung en LG.

Deze keer geen Nederlandse overheid die via Domeinen Roerende Zaken allerhande in beslag genomen luxeauto’s, e-bikes of sieraden aan de man brengt. Maar welk incassobureau deze verborgen pareltjes dan wel probeert te veilen maakt eigenlijk niet uit.

Spotgoedkope Smart TV’s via online veiling

Dan hebben we het niet eens over de gegarandeerde topkwaliteit van deze Smart TV’s. Als de slimme televisies namelijk geen koper vinden, dan vliegen ze het stort op. En aangezien alleen de verpakking beschadigd is, zou dat natuurlijk de hoofdzonde der duurzaamheid zijn. Bij deze graag gedaan voor het tweede excuus aan de financieel verantwoordelijke wederhelft. Want het grootste zal ongetwijfeld de prijs zijn.

Hoe dan ook gaat het in beide gevallen om retourproducten, die zo goed als nieuw zijn. Op het moment van schrijven zijn er nog geen biedingen, omdat de veiling op 19 mei begint, om 16.00 uur. En al is het onwaarschijnlijk, heb je dus met wat geluk een splinternieuwe Smart TV voor een tientje.

Samsung Series 7  4K Ultra HD Smart TV 75″

smart tv, betaalbaar, veiling, samsung
(Afbeelding: Onlineveilingmeester)

De resolutie van 3840 x 2160 pixels samen met een schermdiagonaal van 191 centimeter maken van dit beest een ideale homecinema. De Samsung Smart TV  kwam in 2020 uit voor bijna 3.000 euro. Tegenwoordig vind je nog beschadigde tweedehands-modellen voor 1.200 euro op bol.com. Ga dus niet boven die prijs bieden. Bekijk de site van Samsung voor alle snufjes.

Check hier de veiling die nog tot 23 mei, 20.00 uur ‘s avonds loopt.

LG 4K Ultra HD Smart TV

smart tv, betaalbaar, veiling, LG
(Afbeelding: Onlineveilingmeester)

De 165 centimeter schermruimte van deze LG Smart TV is ook meer dan voldoende voor een prima thuisbioscoop.  Toen het pareltje in 2019 uitkwam, werd de televisie verkozen tot ‘Beste van de Test’ van de consumentenbond. Lees meer over alle specificaties op de site van LG. Een onbeschadigde tweedehands versie kost op bol.com 1.200 euro.

Check hier de veiling die nog tot 23 mei, 20u ‘s avonds loopt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.