Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 8 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Nike gooit zwarte sneakers in de sale: 5 premium modellen met korting

Het is koud, het is guur, gooi je witte sneakers op het vuur. Oké, misschien ietwat rigoureus, maar zonder een paar stijlvolle zwarte sneakers kun je in de herfst en winter eigenlijk niet. Nike heeft ze net in de sale gegooid, we lichten vijf modellen uit.

Het commerciële gedrocht dat Black Friday heet ligt achter ons, maar geen paniek als je destijds vergeten bent te shoppen. Er staan weer een paar nieuwe sneakers in de sale, waarbij je een beetje geluk moet hebben met de beschikbare maten.

Zwarte sneakers van Nike met korting

Zwarte sneakers komen langzaam maar zeker weer terug in het straatbeeld. De laatste jaren zag je vooral wit, beige en veel kleur in de collecties. Maar het ondergeschoven kindje dat zwart heet, krabbelt weer op. Sla je slag met deze afgeprijsde schoenen.

1. Nike Air Max Terrascape 97

Nike Air Max Terrascape 97, zwarte sneakers, korting, sale
Air Max Terrascape 97 (Afbeelding: Nike)

De Terrascape-versie van de Air Max 97 is nog vrij nieuw, maar nu al krijg je 30 procent korting van het Amerikaanse sportmerk. Je betaalt 132,97 euro in plaats van 189,99 euro. Op het moment van schrijven zijn alle maten nog beschikbaar.

2. Nike Air Max Excee

Nike Air Max Excee, zwarte sneakers, sale, korting
Air Max Excee (Afbeelding: Nike)

Dit model is een ode aan en moderne interpretatie van de Air Max 90, een model dat tot de meest klassieke sneakers ooit behoort. Op deze Excee krijg je in de sale 40 procent korting. Afgeprijsd van 119,99 euro naar 71,97 euro.

3. Nike Air Zoom SuperRep 3

Nike Air Zoom SuperRep 3, zwarte sneakers, sale, korting
(Afbeelding: Nike)

De Air Zoom SuperRep 3 heeft een futuristische look en veel comfortabeler dan deze zwarte sneakers ga je ze niet snel vinden in het lifestylesegment. Je krijgt 40 procent korting in de sale, wat betekent dat je 77,97 euro in plaats van 129,99 euro betaalt.

4. Nike SB Chron 2

SB Chron 2
SB Chron 2 (Afbeelding: Nike)

Voor de skaters onder ons een stijlvol paar Nike SB Chron 2. Nog een paar maten beschikbaar, want met de spotprijs van 41,97 euro gaan ze er snel doorheen. Ook op deze zwarte sneakers krijg je 40 procent korting.

5. Nike React Vision

react vision
React Vision (Afbeelding: Nike)

Sluiten we af met de zwarte versie van de React Vision, ook weer een model met zeer veel comfort. Op het moment van schrijven zijn, op een uitzondering na, alle maten nog beschikbaar. Je krijg in de sale 20 procent korting op deze sneakers. Dat betekent dat je 107,97 euro in plaats van 134,99 euro betaalt.

Check ook de coolste bondscoach van het WK in Qatar, die iedere wedstrijd een ander paar zeldzame sneakers droeg.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.