Felix Decavel
Felix Decavel Stijl 17 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Spider-Man x Nike Air Jordan-sneakers nu al te koop op Bol.com

Net op tijd om in stijl naar de première af te zakken. Vier weken voor de langverwachte sequel verschijnt, maakt Nike de hype nog groter met een paar prachtige sneakers. Dit is de Spider-Man: Across the Spider-Verse x Air Jordan 1 ‘Next Chapter’. Je moet nog even geduld hebben, maar als je er wat extra voor over hebt, kun je ze al bij Bol.com bestellen.

Ook toen de eerste film in de zalen kwam, was Nike er als de kippen bij met speciale sneakers. Een goeie zet, want zowel Spider-Man: Into the Spider-Verse als de “Origin Story” Air Jordan 1 was een groot succes aan de kassa. En een puike investering. Momenteel betaal je niet minder dan 600 euro voor de sneakers op reseller-sites als StockX.

Maar we durven er geld om verwedden dat de nieuwe schoenen van Miles Morales minstens evenveel zullen rapen.

Spider-Man x Nike Air Jordan 1 ‘The Next Chapter’

Want de Spider-Man x Air Jordan 1-sneakers zullen als zoete broodjes over de toonbank webslingeren. Check de fotogalerij hieronder voor de mooiste kiekjes van de nieuwe kicks.

Maar om de coolste details van de sneakers op te kunnen merken, heb je je spidey-sense nodig. Of Instagram.

Blijkbaar geven de zolen ook licht in het donker, en tovert de rode buitenzool om naar een glinsterende gouden kleur bij zonlicht.

Sneakers al vooruit te bestellen bij Bol.com

Maar zonder twijfel zal je er snel bij moeten zijn. Nike dropt ‘The Next Chapter’ Air Jordan 1 op 20 mei om 9.00 uur ‘s ochtends via de SNKRS-app voor 199 euro. Er is alleen geen garantie dat je de sneakers op tijd zal kunnen bemachtigen. Anderzijds kunnen echte sneakerheads zich al verzekeren van een paar via bol.com, waar je de schoenen van Spider-Man voor 299,95 euro kan kopen. Dat is 100 euro meer, maar waarschijnlijk honderden euro’s minder dan je uiteindelijk via StockX gaat betalen.

Ben je zelfs op Bol.com te laat om de stijlvolle kicks aan het arsenaal toe te voegen? Check dan ook de nieuwe premium sneakers die nu met korting te verkrijgen zijn in de lente-sale van Nike. Of bekijk welke bloederige nieuwe spin-off van Spider-Man niet voor kinderogen bestemd is.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.