Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 30 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Nike geeft tot 50% korting op sneakers: 5 modellen uitgelicht

Het is weer eens zover, Nike strooit met korting op sneakers en andere kleding. We lichten vijf modellen uit die je nu in de sale koopt.

Wekelijks houden we je op de hoogte van de meest opvallende sneakers en nieuwe releases. Vandaag richten we ons op modellen met korting, maar dat zijn verre van verjaarde modellen.

Nike geeft korting op sneakers

De seizoenspromotie is begonnen bij Nike en dat is het rondneuzen op de website wel even waard. We hebben wat voorwerk voor je gedaan en lichten vijf sneakers met korting uit. Een volledig overzicht van de sale vind je hier.

1. Nike Air VaporMax 2020 FlyKnit

Nike Air VaporMax 2020 FlyKnit, sneakers, korting
(Afbeelding: NikeNL)

Om te beginnen met een model dat normaal gesproken nogal duur is, maar nu ineens betaalbaar is. Op de Nike Air VaporMax 2020 FlyKnit, gemaakt met gerecyclede materialen, krijg je 40 procent korting. In plaats van 224,99 euro betaal je nu 134,97 euro. Lees hier meer over dit type schoen.

2. Jordan Delta Breathe

jordan delta breathe, sneakers, korting
(Afbeelding: NikeNL)

De Jordan Delta Breathe is een modern model, geïnspireerd op hightech functionaliteit en vakmanschap. Toch hebben deze sneakers dankzij het kleurgebruik en de gelaagde materialen een vintage look. In plaats van 139,99 euro betaal je nu 83,97 euro voor deze lekkere knipoog naar het oorspronkelijke Jordan DNA. Juist, je krijgt 40% korting.

3. Nike Air Max 2090

Nike Air Max 2090, sneakers, korting
(Afbeelding: NikeNL)

Dit model is een futuristische interpretatie van de Nike Air Max 90, een van de meest verkochte sneakers ooit. Op deze witte variant krijg je nu 40% korting. In plaats van 149,99 euro betaal je nu 89,97 euro.

4. Nike Blazer Low Premium Vintage Suede

sale, schoenen, 2021
(Afbeelding: NikeNL)

Dit model is met een nieuwprijs van 89,99 euro al betaalbaar, en nu krijg je ook nog eens 20% korting. Je koopt de sneakers, die met iedere stijl te combineren zijn, nu voor 71,97 euro.

5. Nike SB Zoom Verona Slip

Nike SB Zoom Verona Slip, sneakers, korting
(Afbeelding: NikeNL)

De Nike SB Zoom Verona Slip is een stijlvolle en vooral comfortabele combinatie van een skateschoen en een instapper. Deze sneakers hoef je niet in te lopen en zitten vanaf het eerste moment heerlijk om je voeten. Je krijgt 30 procent korting en betaalt maar 52,47 euro voor de stappers.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.