Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 19 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Al Pacino ‘heeft een nieuwe vriendin’, want leeftijd is slechts een getal

In zo’n beetje alle opzichten benijden we Al Pacino (81). Wij snappen zijn vermeende nieuwe vriendin, de 28-jarige Noor Alfallah, dan ook heel goed. Wij zouden ook als een blok voor de charmante acteur vallen, bekend van Scarface, The Godfather, The Irishman en nog een rits briljante films. Ook al is hij 53 jaar ouder.

Noor Alfallah is een televisieproducer van Koeweits-Amerikaanse afkomst. Ze werd samen met Al Pacino gespot in onder meer Venice Beach, een badplaats in de Amerikaanse staat Californië. Ook waren ze samen op de Vanity Fair Oscar Party 2022.

Noor Alfallah, de ‘nieuwe vriendin’ van Al Pacino

Al Pacino is niet de eerste levende legende met wie deze dame een liefdesrelatie had. Zo ging ze al eens met niemand minder dan Rolling Stones-frontman Mick Jagger, die 73 jaar oud was toen de twee in 2017 uit elkaar gingen. Noor Alfallah was destijds 23 jaar oud. “Ik heb geweldige herinneringen aan hem, en geen spijt met de relatie”, ze ze achteraf.

al pacino, nieuwe vriendin, Noor Alfallah, 28, 53 jaar jonger
Noor Alfallah (Afbeelding: Getty)
Al Pacino, Rita Ora and Taika Waititi
Al Pacino, Noor Alfallah, Rita Ora en Taika Waititi tijdens de Vanity Fair Oscar Party 2022 (Afbeelding: Getty)

Ook Al Pacino was voor deze nieuwe romance al bekend met een jongere vriendin. Twee jaar gelden werd hij opzij gezet door zijn Israëlische ex Meital Dohan, na een relatie van twee jaar. “Het is moeilijk om bij een man te zijn die zo oud is, zelfs Al Pacino”, zei de destijds 40-jarige Meital Dohan volgens Sunday World. “Hoe kan ik beleefd zeggen dat hij niet graag geld uitgaf? Hij heeft alleen bloemen voor me gekocht”, gaf ze de acteur een trap na. Hun leeftijdsverschil was 40 jaar.

Voorliefde voor charmante mannen op leeftijd

Hopelijk houdt de nieuwe vriendin van Al Pacino wel van bloemen, en is ze minder gefocust op zijn creditcard, die hij nooit schijnt te trekken. Noor Alfallah komt in ieder geval een stuk vriendelijker over in interviews dan zijn ex, dat is al heel wat. En ze heeft een voorliefde voor charmante mannen op leeftijd, want ze werd bijvoorbeeld ook al eens gespot met Clint Eastwood. Deze dame heeft voor rest van haar leven verhalen op verjaardagen.

Goed, we houden een slag om de arm. Brad Pitt, die met Al Pacino onlangs nog in Once Upon a Time in Hollywood speelde, zou laatst ook al een nieuwe vriendin hebben. En wel deze bekende buurvrouw van hem. Dit werd later weer ontkracht.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.