Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 28 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Brad Pitt schijnt een nieuwe vriendin te hebben, altijd leuk

Zo om de twee jaar hoor je het: Brad Pitt (58) heeft een nieuwe vriendin. Meestal kloppen die berichten, en vaak zijn de relaties niet van al te lange duur. Op dit moment zou de acteur daten met Lykke Li (35). Je weet wel, van I Follow Rivers.

Sinds de scheiding met Angelina Jolie zou Brad Pitt een MIT-professor en de actrice Alia Shawkat hebben gedatet. Ook smulden de gossipbladen van een vermeende verzoening met Jennifer Anniston. En dan was er nog Nicole Poturalski, zijn laatste serieuze vriendin.

Buurvrouw en zangeres Lykke Li

De laatste tijd wordt de Hollywood-acteur gespot met de Zweedse zangeres Lykke Li en een bron bevestigt aan The Sun dat de twee daadwerkelijk aan het daten zijn. “Brad Pitt heeft het gemakkelijk onder de radar kunnen houden, omdat het nagenoeg zijn buurvrouw is.” De twee wonen op drie minuten rijden van elkaar in Los Feliz, een wijk in Los Angeles.

“Het komt perfect uit voor Brad Pitt, om iemand die hij leuk vindt zo dichtbij te hebben”, vervolgt de bron. Zijn vermeende nieuwe vriendin is in ieder geval niet iemand die te pas en te onpas bikini-foto’s deelt op Instagram, en dat is ook wel eens verfrissend. Lykke Li ken je natuurlijk als de singer-songwriter van bekende indie-liedjes als I Follow Rivers en Sex Money Feelings Die. Het meest bekend is ze geworden met de remix van I Follow Rivers, een door The Magician bewerkte afterparty-hit.

Brad Pitt lijkt altijd op zijn nieuwe vriendin

Wat de status van de relatie is, is niet bekend en dat horen we vanzelf wel. Feit is dat er wel een manier is om erachter te komen. Brad Pitt heeft namelijk de gewoonte om in een kameleon te veranderen als hij een nieuwe vriendin heeft, getuige deze foto’s met al zijn exen. Mocht je de acteur de komende tijd ergens op televisie of op social media tegenkomen, hou het beeld dan even naast de onderstaande foto’s van Lykke Li.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.