Pim Jansen
Pim Jansen Life 1 sep 2020

Maak kennis met Nicole Poturalski (27), de nieuwe vriendin van Brad Pitt

Als Brad Pitt een nieuwe vriendin heeft, dan weet je dat je even om de hoek moet kijken. De acteur heeft namelijk niet de minste dames op zijn CV staan. Zijn nieuwe vlam is de 27 jaar oude Nicole Poturalski.

Sinds de scheiding met Angelina Jolie gingen er verschillende gerichten. Brad Pitt zou een MIT-professor daten. Ook de Amerikaanse actrice Alia Shawkat werd genoemd. En media smulden lange tijd van een vermeende verzoening met zijn ex Jennifer Anniston. Maar de 56-jarige acteur verrast nu vriend en vijand met een 29 jaar jongere Duitse schone.

Nicole Poturalski, de nieuwe vriendin van Brad Pitt

De nieuwe vriendin van Brad Pitt is Nicole Poturalski, een 27-jarig model uit Duitsland. De twee vieren op dit moment vakantie in Frankrijk en werden al op meerdere plekken samen gespot.

Brad Pitt heeft zijn nieuwe vriendin Nicole Poturalski volgens US Magazine meegenomen naar Chateau Miraval. Hier trouwde hij met Angelina Jolie. We laten het liefdeskoppel daar lekker met rust. Tijd om nader kennis te maken met het Duitse model.

Over het privéleven van Nicole Poturalski is niet veel bekend. De nieuwe vriendin van Brad Pitt zou op haar dertiende gespot zijn in Disneyland en sindsdien een succesvolle modellencarrière hebben. Zo stond ze een paar weken geleden nog op de cover van de Duitse Elle. Het Duitse model met Poolse roots heeft een zoontje uit een vorige relatie. Die houdt ze zoveel mogelijk uit de schijnwerpers, waarvoor props.

De exen van Brad Pitt

Nicole Poturalski kan nu in één adem genoemd worden met Robin Givens, Shalane McCall, Jill Schoelen, Christina Applegate, Elizabeth Daily, Geena Davis, Juliette Lewis, Juliette Lewis, Jennifer Aniston en Angelina Jolie. Er zijn mindere files om in aan te sluiten.

❤️ Check ook: Maak kennis met Camila Morrone (22), de vriendin van Leonardo DiCaprio

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Maak kennis met Nicole Poturalski (27), de nieuwe vriendin van Brad Pitt
Sluiten