Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 6 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Nike Air Max 1 ‘Cacao Wow’

Normaal gesproken vind je in deze rubriek sneakers die al te koop zijn, maar de Nike Air Max 1 ‘Cacao Wow’ komt komende zaterdag (10 februari) pas uit. We doen dit niet zonder reden, want dit soort edities vliegen doorgaans als chocoladebroodjes over de toonbank.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. Vandaag een paar schoenen waarvoor sneakerfreaks in de digitale wachtrij staan.

Nike Air Max 1 ‘Cacao Wow’

De Cacao Wow is de zoveelste ode aan de eerste Nike Air Max uit 1987. Deze editie is voorzien van ruige chocoladebruine suède. Het groene textiel en de zwarte tussenzool maken het tot sneakers die alles behalve besmettelijk zijn.

nike air max 1 cacao wow nieuwe sneakers
(Afbeelding: Nike)
nike air max 1 cacao wow nieuwe sneakers
(Afbeelding: Nike)

Zoals gezegd gaat de Cacao Wow op zaterdag 10 februari om 09.00 uur online in de verkoop. Je koopt de Nike Air Max 1-sneakers dan voor 159,99 euro en via de prijslink kun je aanvinken dat je een melding krijgt. Download alvast even de SNKRS-app, want via die weg gaat de verkoop. Daarvoor moet je member zijn, maar een account aanmaken is gratis.

Sneakers van gisteren: Adidas Samba in nieuwe kleuren

Naast vooruitkijken blikken we ook nog even terug naar de sneakers van gisteren. De Adidas Samba OG, de populairste sneakers van 2023, zijn namelijk in verschillende nieuwe kleuren uitgebracht.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.