Martin de Coninck
Martin de Coninck Films & Series 5 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

5 lekkere films en series die in week 9 op Netflix verschenen

Elk weekend selecteren we de meest opvallende nieuwe films en series die op Netflix zijn verschenen. In week 9 een gevarieerd aanbod, waaronder Worst Roommate Ever. Echte verhalen van huisgenoten, die vertellen over hoe het was om samen te wonen met een complete psychopaat.

Voor de bronstige stieren onder ons deze week ook een mooie toevoeging aan het Netflix-aanbod: American Pie 2. Inmiddels een klassieke tienerfilm met veel onderbroekenlol.

Nieuwe films en series op Netflix in week 9

Week 9 bood weer een aantal films en series waar we vrolijk van worden. Zeer uiteenlopende genres, voor ieder wat wils. Ben je toe aan iets fris en vernieuwends? Check dan de nummer 1 uit deze lijst.

1. The Guardians of Justice (Original serie)

Een prachtig staaltje creativiteit, waarin verschillende stijlen botsen, of eigenlijk samenkomen. Deze eclectische mix van cartoon, vintage, game, zwart/wit en kleurbeelden spat van je scherm. Een ritje in de achtbaan die zeker de moeite waard is om te proberen.

2. The Pirates: The Last Royal Treasure (Original film)

Zuid-Korea is hot. Na succesvolle Netflix Originals als The Squid Game gaan nieuwe Zuid-Koreaanse producties als warme broodjes. Ditmaal een interessante Pirates of the Caribbean-kloon, waarin we Joseonse-piraten volgen die strijden tegen de elementen op zee en rivaliserende bandieten.

3. Worst Roommate Ever (Original documentaire)

Vond je de Tinder Swindler intrigerend? Dan kun je gerust doorpakken met Worst Roommate Ever. Oké, deze true crime-documentaire gaat wel een stapje verder. Elke aflevering vertelt een nieuw, ijzingwekkend verhaal over oplichters, ijskoude moordenaars en ander kwaadaardig gespuis. Huisgenoten van deze ideale schoonzonen en -dochters staan centraal en delen hun ervaringen.

4. American Pie 2 (Film)

Jim, Oz, Kevin, Finch en vergeet vooral Stifler niet. Ze zijn terug in dit vervolg op de zeer succesvolle tienerfilm America Pie. De mannen hebben net het eerste studiejaar achter de rug en organiseren een reünie in een strandhuis. Maak de borst maar nat voor een overdosis testosteron, vieze grappen en de bloedhete moeder van Stifler.

5. My Wonderful Life

Als afsluiter van de lijst met nieuwe films en series op Netflix een intiem en ontroerend Pools drama over een ongelukkige moeder die de grip op haar leven kwijtraakt. Ze probeert wanhopig haar familie bij elkaar te houden. En dat is al lastig genoeg zonder een afperser die dreigt haar geheim te verklappen.

Check hier de nieuwe films en series die in week 8 verschenen op Netflix.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.