Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 20 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit wordt de nieuwe James Bond volgens de meest recente bookmakers

Voordat de laatste 007-film met Daniel Craig uitkwam, werd er al gespeculeerd over wie de de nieuwe James Bond wordt. Welnu, de bookmakers hebben weer eens gesproken. Wordt het Henry Cavill, Regé-Jean Page of toch iemand anders?

Feit is dat James Bond “opnieuw wordt uitgevonden” voor de volgende film. “Op dit moment zijn we aan het uitvogelen welk pad we gaan bewandelen met de opvolger van Daniel Craig. We kunnen geen script bedenken voordat we hebben besloten hoe we de volgende film gaan benaderen. 007 wordt opnieuw uitgevonden, en dat kost tijd”, zei producent Barbara Broccoli eerder deze zomer tijdens een filmevenement in Londen.

De nieuwe James Bond volgens de bookmakers

Leuk en aardig, die woorden van Broccoli, maar de bookmakers laten er geen gras over groeien. Ja, kunt al een tijdje geld inzetten op de nieuwe James Bond. En de odds zijn gewijzigd.

Nieuwe James Bond bridgerton, netflix top 10, lupin
Regé-Jean Page stond lange tijd nummer 1 bij de boomakers (Afbeelding: Netflix)

In de laatste tussenstand stond Regé-Jean Page, vooral bekend door zijn rol in Netflix-serie Bridgerton, bovenaan de lijst met kandidaten. Hij werd destijds in zijn nek gehijgd door Tom Hardy (Mad Max: Fury Road) en James Norton (Little Women).

Henry Cavill passeert Regé-Jean Page

Nu staan de zaken er anders voor. VegasInsider analyseerde de data van twintig verschillende bookmakers en maakten op basis daarvan een lijst met de meest aannemelijke kandidaten voor de nieuwe James Bond.

the witcher, nieuwe james bond, henry cavill
Henry Cavill als Geralt of Rivia in The Witcher (Afbeelding: Netflix)

Op dit moment is Henry Cavill (Superman, The Witcher) kandidaat nummer 1. De acteur heeft volgens de bookmakers 27,26% kans om de nieuwe James Bond te worden en de odds staan op 427/160. Op nummer twee staat Regé-Jean Page, met een kans van 18,73% en odds die op 347/80 staan.

Idris Elba blijft maar genoemd worden

De top 5 wordt compleet gemaakt door Idris Elba, Tom Hardy en James Norton. Het is opvallend dat Idris Elba nog altijd genoemd wordt als de nieuwe James Bond, te weten dat hij zichzelf niet als 007 ziet.

idris elba, nieuwe james bond, britse man, barbara broccoli
Idris Elba wordt al jaren genoemd en ontkent al jaren (Afbeelding: AFP)

Onze voorspelling is dat het niemand wordt uit de top 5 van de bookmakers. Wij verwachten een voor het grote publiek onbekende of totaal onverwachte naam. Wie had immers verwacht dat Daniel Craig in 2006 de nieuwe James Bond zou worden?

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.