Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Netflix 11 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Netflix schakelt Martien Meiland in voor tweede deel van Lupin

Netflix heeft ons lang in spanning gelaten, maar vanaf vandaag staat dan eindelijk het tweede deel van Lupin online. De cliffhanger waar we mee werden achtergelaten, staat waarschijnlijk nog vers in je geheugen. Maar weet je nog wat er verder allemaal gebeurd is? Geen zorgen, Martien Meiland praat je bij.

Het is alweer even geleden dat Lupin zijn debuut maakte op Netflix, maar deze serie had weinig tijd nodig om indruk te maken. Omar Sy wist als de charmante meesterdief Assane zo’n beetje iedere kijker om zijn vinger te winden. Mede dankzij hem staat er nu een Franse Original in de toplijsten van Netflix.

Martien Meiland praat je bij over Lupin

Des te vervelender was het dat de streamingdienst ons achterliet met een zenuwslopende cliffhanger. Misschien heb je de serie nog niet gezien, dus we zullen niks verklappen. We kunnen echter niet garanderen dat Martien Meiland dat wel doet. In onderstaande video vertelt de flamboyante kasteelheer, op een manier zoals alleen hij dat kan, wat er ook alweer allemaal gebeurd is in de eerste vijf afleveringen.

Dit is niet de eerste keer dat Netflix een bekende Nederlander inzet voor een terugblik. In 2019 werden ook Henny Huisman en Sierd de Vos al ingezet om terug te blikken op een netflix Original. Dat waren toen respectievelijk Stranger Things en La Casa de Papel.

Meer centen, betere wagen: dit is de nieuwe auto van Martien Meiland

Meer moois op Netflix

Na de ‘resumé’ van Martien Meiland ben je helemaal klaar voor het tweede deel van Lupin. Deze staat inmiddels op Netflix en bestaat, net als het eerste deel, uit vijf ongetwijfeld hele spannende afleveringen. Uiteraard is Lupin deel twee bij lange na niet de enige nieuwe titel die deze maand op Netflix verschijnt. Benieuwd wat er in juni al verschenen is en wat voor moois er nog in de pijplijn zit? Klik dan hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.