Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Netflix 19 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

La Casa de Papel recap: Netflix regelt Sierd de Vos voor een terugblik

Vanaf vandaag staat het derde seizoen van La Casa de Papel op Netflix. Fans hebben lang moeten wachten op de terugkeer van deze razend populaire original, maar nu is het dan echt zover. Dit weekend kun je dus lekker gaan bingen. De vraag is alleen of je nog wel weet wat er in seizoen 1 en seizoen 2 allemaal gebeurd is. Nee? Dan kan een snelle recap uitkomst bieden en die krijgen we dankzij Netflix van cultheld en FIFA 20 commentator Sierd de Vos.

Als je Sierd de Vos een voetbalcommentator noemt, dan doe je hem absoluut tekort. Hij is inmiddels namelijk veel meer dan dat. Sierd is een entertainer in hart en nieren en een expert als het gaat om de Spaanse cultuur. Vooral op culinair gebied is El Sierd een wandelende encyclopedie. Je zou hem dus best een multitalent kunnen noemen. Zeker nu hij ook nog een nieuwe baan heeft bij Netflix.

Sierd de Vos praat je bij

De cultheld is namelijk gevraagd om een recap te doen van La Casa de Papel seizoen 1 en 2. We hadden daar nog niet aan gedacht, maar El Sierd is natuurlijk de ideale kandidaat om je bij te praten over deze Netflix Original uit Spanje. Natuurlijk doet hij dat vanuit zijn natuurlijke omgeving: het commentaarhok. In het Philips Stadion nam hij plaats achter de microfoon en het resultaat is briljant.

RATATATA, Bella Ciao, KOEKOEK! Hier is de La Casa de Papel recap van Sierd de Vos:

El Sierd stoomt je klaar voor de derde helft… – La Casa De Papel Part 3

Dit keer draait het niet om geld. Dit keer draait het om familie. La casa de papel: Deel 3. Vanaf 19 juli. Alleen op Netflix.

La Casa de Papel op Netflix

Dit is niet overigens niet de eerste keer dat Netflix een bekende Nederlander ingeschakeld om terug te blikken op één van hun Originals. Eerder dit jaar werd Henny Huisman onder het stof vandaan gehaald voor een recap van Stranger Things. Zeker de moeite waard, dus klik snel hier.

La Casa de Papel seizoen 3 staat vanaf vandaag op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

WANT

Reageer op artikel:
La Casa de Papel recap: Netflix regelt Sierd de Vos voor een terugblik
Sluiten