Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Netflix 4 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Netflix onthult eerste beelden La Casa de Papel seizoen 5

Over ongeveer drie maanden verschijnt het vijfde en tevens laatste seizoen van La Casa de Papel. De Spaanse hitserie is op weg naar een knallend slot. Om je alvast een voorproefje te geven, heeft Netflix de eerste beelden van La Casa de Papel seizoen vijf naar buiten gebracht.

Pas op ⚠️
Dit artikel bevat spoilers. Mocht je het vierde seizoen van La Casa de Papel nog niet gezien hebben, lees dan niet verder.

De bende zit inmiddels al meer dan 100 uur opgesloten in de Spaanse bank. Het eerste gedeelte van deze spectaculaire overval ging grotendeels als gepland, maar toch kon niet voorkomen worden dat het nu een behoorlijk zooitje is. Een goede afloop lijkt inmiddels onhaalbaar. Het Spaanse leger staat klaar om in te grijpen en Sierra is erin geslaagd om El Professor op te sporen. En dat moeten ze allemaal zien op te lossen zonder Nairobi

Eerste beelden La Casa de Papel seizoen 5

Toch is er hoop. Lisboa is bevrijd en op slinkse wijze de bank in gesmokkeld. Het plan leeft nog en de bende is gemotiveerder dan ooit. Het is alleen de vraag of ze dit plan ook zonder El Professor tot uitvoering kunnen brengen. Zonder de hulp van buiten moet het team volledig in de overlevingsmodus. De angst groeit en de oorlog staat op punt van losbarsten. Hoe dit gaat aflopen gaan we zien in het vijfde seizoen van La Casa de Papel.

La Casa de Papel seizoen 5 Netflix
🔫 (Afbeelding: Netflix / Manolo Pavón)

Om je alvast een voorproefje te geven, heeft Netflix een vijftal foto’s van het laatste seizoen van La Casa de Papel naar buiten gebracht. Hieruit kunnen we wel opmaken dat er een hoop actie onze kant op komt. Zo zien we een tot haar tanden bewapende Tokyo, een vuurgevecht en Stockholm die er een machtige schreeuw uit gooit. Verder zien we, wat lijkt, een stand-off in de lobby van de bank en Sierra die El Professor onder schot houdt.

Netflix kiest voor opmerkelijke release

Hoe al deze situaties gaan eindigen, gaan we zien op 3 september. Althans, voor een deel. Dan verschijnt namelijk het eerste deel van La Casa de Papel seizoen vijf. Netflix kiest ditmaal voor een nogal opmerkelijk uitzendschema. Meer daarover en wanneer het absolute slotstuk gaat verschijnen, lees je hier.

La Casa de Papel seizoen 5 Netflix
💥 (Afbeelding: Netflix / Tamara Arranz)
La Casa de Papel seizoen 5 Netflix
😱 (Afbeelding: Netflix / Tamara Arranz)
La Casa de Papel seizoen 5 Netflix
💣 (Afbeelding: Netflix / Tamara Arranz)
La Casa de Papel seizoen 5 Netflix
💥 (Afbeelding: Netflix / Tamara Arranz)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.