Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Human Interest 13 jun 2020
Leestijd: 3 minuten

De 10 mooiste Nederlandse vrouwen op social media

We hebben het al gehad over de mooiste voetbalvrouwen, sportvrouwen en natuurlijk de top tien van de FHM 500. Nu zijn de awards toch wel een keertje op? Bijna, want we hebben er nog eentje in het vat zitten. Namelijk die voor mooiste influencer van Nederland. Of zoals ze bij FHM zeggen: de Social Media Queen 2020.

Bijna alle vrouwen in de FHM 500 zijn te vinden op social media, maar voor de een is het belangrijker dan de ander. Er is namelijk ook een groep die hun doorbraak en bekendheid grotendeels aan social media te danken heeft. Dit zijn geen vrouwen die af en toe even een foto delen, maar dames die precies weten hoe platformen als Instagram en Youtube werken. Dat is een vak apart en er komt meer bij kijken dan alleen dat perfecte plaatje.

De mooiste Nederlandse vrouwen op social media

Daarom hebben we het ook over de Social Media Queen. De vrouwen die voor deze prijs in aanmerking komen, heersen namelijk over Youtube en Instagram. Vorig jaar ging de kroon naar Sophie Milzink, maar in 2020 is zij van de troon gestoten door een nieuwkomer in de FHM500. Dit jaar gaat de award voor Social Media Queen naar Yasmin Karssing.

De brunette begon haar carrière op het podium. Als 11-jarige pakte ze haar eerste rol en niet veel later was ze te zien in het Efteling Theater. Van het podium ging ze naar de beeldbuis en in 2008 deed ze mee aan het Junior Songfestival. De volgende stap was het witte doek met rollen in Renesse, Flikken Maastricht, F*uck de liefde en Baantjer het begin.

Yasmin Karssing in de FHM500

Haar grote doorbraak kwam toen ze in 2019 samen met YouTuber Thomas Cox meedeed aan Temptation Islands VIPS. De relatie overleefde het niet, maar het leverde Yasmin Karssing wel een hoop bekendheid op. En tegenover FHM liet ze onlangs weten dat het met de liefde ook weer goed zit. Ze is naar eigen zeggen namelijk zeer gelukkig met haar nieuw vriend Arne Toonen.

Het kan allemaal niet op, want nu is Yasmin Karssing ook nog eens Social Media Queen 2020. Die prijs gaat natuurlijk gepaard met een prachtig shoot. Deze kun je vinden in de FHM500. Om je alvast een voorproefje te geven, vind je hierboven de behind the scenes video die tijdens de shoot gemaakt werd.

Yasmin Karssing kan in ieder geval trots zijn op deze prijs, want ze wist een aantal grote namen achter zich te houden. Wie dat precies zijn, zie je hieronder in de top 10 mooiste influencers van 2020.

De 10 mooiste Nederlandse vrouwen op social media

1. Yasmin Karssing

Lees en bekijk hier meer.

2. Monica Geuze

3. Carolina van Dorenmalen

4. Anna Nooshin

5. Negin Mirsalehi

6. Rens Kroes

7. Gaby Blaaser

8. Sophie Milzink

9. Nina Warink

10. Juultje Tieleman

Het beste uit de FHM500

Voor meer foto’s van Yasmin Karssing en de andere winnares zul je de FHM500 in huis moeten halen. Je krijgt het magazine bij aankoop van een TABAC-product naar keuze. Dat kan bij alle Etos en Kruidvat-vestigingen in Nederland, maar ook online via Wehkamp. Twijfel je nog? Klik dan hier voor een voorproefje van de mooiste foto’s uit de FHM500.

Lees ook:

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.