Alrik de Jong
Alrik de Jong Eten & Drinken 23 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Mike Tyson verkoopt cannabis-oortjes met een hap eruit

Dat Mike Tyson in de wietbusiness zit, is geen nieuws meer. Zelf is hij een groot liefhebber van het spul, en van zijn kersverse cannabis-oortjes heeft hij dan ook al een hapje gesnoept. Uiteraard refererend naar zijn gevecht tegen Evander Holyfield.

In 1997 werd het gevecht tussen Mike Tyson en Evander Holyfield aangekondigd als Sound and the Fury. Maar het ging de geschiedenis boeken als The Bite Fight, doordat Tyson tijdens de bokswedstrijd een hapje uit het oor van Holyfield. De oorhapper werd gediskwalificeerd en verloor zijn bokslicentie, hoewel deze later werd hersteld. Inmiddels kunnen beide iconen weer door één deur.

Holy ears… Mike Bites

Met gevoel voor zelfspot refereert Mike Tyson naar dat gevecht met zijn nieuwe edibles, zoals eetbare producten met cannabis in de Verenigde Staten worden genoemd. In de aankondiging van zijn cannabis-oortjes verwijst hij met ‘holy ears’ naar zijn tegenstander tijdens The Bite Fight.

De edibles zelf heten Mike Bites, ook een prima bedachte woordspeling. De oortjes zijn onderdeel van Tyson 2.0, het bedrijf waarmee de voormalig bokser verschillende producten met cannabis verkoopt. De ‘holy ears’ zijn alleen te koop bij cannabisapotheken in de Amerikaanse staten Californië, Massachusetts en Nevada.

Mike Tyson lust de cannabis-oortjes zelf ook wel

Zelf zal Mike Tyson ongetwijfeld ook gaan snoepen van zijn oortjes. In een interview met CNN vertelt de bokslegende dat hij veel cannabis gebruikt om zijn zijn lichaam te ontspannen en zijn gedachten te ordenen. Naar eigen zeggen gebruikt hij voor zo’n 40.000 dollar per maand. En zo lang hij het maar niet rookt, doet hij daar goed aan. Lees in dit artikel de wetenschappelijk aangetoonde gezondheidsvoordelen van wiet.

mike bites, cannabis oortjes, holy ears, mike tyson, wiet

Wist je trouwens dat er een serie over het leven Mike Tyson in de maak is? Check hier hoe acteur Jamie Foxx zich aan het voorbereiden is op zijn rol, en zijn workout in het bijzonder.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.