Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 12 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

‘s Werelds ‘meest sexy vrouw’ heeft een evenknie in het tennis

De blonde golfer Paige Spiranac werd dit jaar door Maxim uitgeroepen tot World’s Sexiest Woman Alive 2022. En ze blijkt dus een evenknie te hebben, maar dan met donker haar en talent voor tennis. Maak kennis met Rachel Stuhlmann.

De Amerikaanse Paige Spiranac (30) brak door tot het profcircuit binnen het golf, ontpopte zich tot influencer en langzaam maar zeker begon die professie de overhand te nemen. Inmiddels is ze gestopt met golf.

Rachel Stuhlmann, de nummer 1 tennis-influencer

In tegenstelling tot ‘s werelds meest sexy vrouw van 2022 is Rachel Stuhlmann net niet doorgebroken tot het profcircuit in haar sport. Wel gold het 26-jarige model jarenlang als toptalent, maar dat laatste en moeilijkste weggetje naar de top bleek een horde te ver.

In haar jeugd gold Rachel Stuhlmann als een van de talenten binnen het Amerikaanse damestennis en ze droomde er dan ook van om ooit nummer 1 van de wereld te worden. Uiteindelijk schopte ze het tot plek 77 op de NCAA-ranking.

Geïnspireerd door ‘s werelds meest sexy vrouw

Maar al met al heeft ze alsnog een nummer 1-positie binnen het tennis weten te bemachtigen. Door Outkick is Rachel Stuhlmann deze zomer officieel uitgeroepen tot ‘world’s No. 1 tennis influencer‘. Kun je mee thuiskomen.

Daarbij is ze naar eigen zeggen geïnspireerd door ‘s werelds meest sexy vrouw van 2022, Paige Spiranac. “De werelden van tennis en golf lijken erg op elkaar. Ik respecteer enorm wat Paige voor de golfsport heeft gedaan. We hebben vergelijkbare verhalen en ik streef ernaar om de tennissport vooruit te helpen, terwijl ik onbeschaamd mezelf blijf”, zegt Rachel Stuhlmann tegen Maxim. Lees hier het complete interview met de vrouw die volgend jaar geheid hoge ogen gaat gooien tijdens de verkiezing voor World’s Sexiest Woman Alive.

Nog meer tennis in influencerstijl? Rachel Stuhlmann is ook te volgen op TikTok.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.