Stijn Kuster
Stijn Kuster Muziek 11 feb 2023
Leestijd: 3 minuten

Awakenings Summer Festival deelt line-up met 100+ DJ’s

Na een eerste Editie van Awakenings Summer Festival, waar Manners Magazine ook bij was voor een fotoreportage, wordt er dit jaar weer een editie op het festivalterrein in Hilvarenbeek georganiseerd.

Awakenings is onderdeel van een grote festivalorganisator. De festivals van Awakenings zijn beroemd in de techno-scene. In 1997 werd al het eerste festival georganiseerd. Een van de bekendste locaties is Gashouder Amsterdam. Het grootste jaarlijkse feest is het Summer Festival.

Awakenings Summer 2023

Op Summer Festival 2023 van Awakenings zijn dit jaar meer dan honderd DJ’s en artiesten te zien. Drie dagen lang treden de bekendste techno artiesten op. Bekende namen zijn Amelie Lens, Adam Beyer, Ben Böhmer, Tale of Us en Reinier Zonneveld.

(Afbeelding: Awakenings)

Het festival wordt gehouden van 7 tot en met 9 juli. Er wordt verwacht dat meer dan 100.000 techno fans van over de hele wereld aankomende zomer het festival bezoeken.

Een spa en vooraf opzette tenten

Omdat veel bezoekers meer dan een dag komen, zijn er meer overnachtingsmogelijkheden dan vorig jaar. Je kunt natuurlijk kiezen om op de ietwat primitieve maar wel gezellige camping te staan. Echter, als je luxe wil, heb je ook de mogelijkheid om vooraf opgezette tenten te boeken.

(Afbeelding: Manners / Awakenings)

Waar je ook slaapt, vanaf beide locaties heb je toegang tot de spa. Hier kun je na een dag lang feesten bijkomen. Daarnaast worden er dit jaar ook weer verschillende sportactiviteiten georganiseerd.

Tickets en line-up Awakenings Summer Festival

De volledige line-up van Awakenings Summer Festival vind je via deze link en zie je in de onderstaande kaders. Weekend- en dagtickets voor Awakenings Summer Festival zijn nu te koop voor fans die zich hebben geregistreerd. Vaak zijn de tickets binnen snel uitverkocht, maar op het moment van schrijven zijn alle opties nog te koop. Koop ze hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.