Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 23 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

‘Meest sexy vrouw op aarde’ keert terug in SI Swimsuit 2021

Olivia Culpo draagt de eer om verkozen te zijn tot ‘meest sexy vrouw op aarde’ in de allerlaatste Maxim Hot 100. Die titel pakt niemand meer van haar af. Goed nieuws: het Amerikaanse model keert in 2021 terug in de Sports Illustrated Swimsuit Issue en de eerste beelden zijn veelbelovend.

Naast ‘meest sexy vrouw op aarde’ werd Olivia Culpo in 2012 al uitgeroepen tot Miss Universe. Enige schoonheid is derhalve lastig te ontkennen. En daar weet Sports Illustrated al jaren raad mee.

Olivia Culpo in SI Swimsuit Issue 2021

De shoot met veelzijdige model is geschoten bij hotel Seminole Hard Rock Hollywood door fotograaf Ben Watts. Hier is alvast het eerste voorproefje.

“Het is gemakkelijk om op haar schoonheid te wijzen, maar Olivia Culpo is zoveel meer dan dat. Model, ontwerper, restauranthouder, filantroop, acteur en terugkerend cover-model in de SI Swimsuit Issue. Haar drive en harde werk om haar doelen te bereiken zijn uniek”, aldus Sports Illustrated. “Ik voel me zo dankbaar dat ik in 2021 terug mag keren in de jaarlijkse issue. Werken met een merk dat als missie heeft ALLE vrouwen te inspireren om de beste versie van zichzelf te zijn, is een zegen voor mij”, reageert de ‘meest sexy vrouw op aarde’.

Bekend gezicht voor Sports Illustrated

Het is niet de eerste keer dat Olivia Culpo is te zien in de SI Swimsuit Issue. Een compilatie van het beste werk uit de voorgaande jaren.

De SI Swimsuit Issue 2021 komt pas in juli uit, maar een groot gedeelte van de cast is al bekend. In dit artikel zie je welke modellen er naast Olivia Culpo nog meer te zien zijn in het jaarlijkse hoogtepunt van Sports Illustrated.

Meest sexy vrouw op aarde in beeld

Smaken verschillen, maar in 2019 werd Olivia Culpo in de allerlaatste Maxim Hot 100 verkozen tot meest sexy vrouw op aarde. Daar hoorde ook een shoot bij, waarop we nog heel kort even terugblikken.

Zo, nu weet Los Angeles ook wie Yolanthe Cabau is

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.