Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 12 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

Lais Ribeiro en meer: SI Swimsuit 2021 onthult kakel(di)verse cast

Net zoals andere bladen en modemerken zet ook Sports Illustrated al enige tijd in op echtheid en diversiteit. Goede ontwikkeling. Op dit moment wordt de cast van De SI Swimsuit Issue 2021 uitgerold, met iedere dag een nieuwe model. Dit zijn de bikini-heldinnen die tot nu toe bekend zijn gemaakt.

SI Swimsuit 2021

De Sports Illustrated Swimsuit Issue 2021 komt pas in juli uit, maar traditiegetrouw begint het teasen al voordat de lente is aangebroken. Maak kennis met de eerste bikini-modellen die zijn onthuld.

Lais Ribeiro

Het Braziliaanse supermodel Lais Ribeiro is een bekend gezicht in de Sports Illustrated Swimsuit Issue en in 2021 keert ze weer terug.

“Lais Ribeiro is een prachtige vrouw, en bovendien is ze een ongelooflijk hardwerkende moeder wiens energie zoveel vreugde brengt aan de mensen om haar heen. Ze gebruikt haar platform om mensen bewust te maken van autisme en hoe het is om moeder te zijn van een autistische zoon”, aldus het magazine.

Tanaye White

Het Amerikaanse model Tanaye White was vorig jaar de #SISWIMSEARCH-winnaar en maakt in 2021 haar debuut als Rookie in het bikini-festijn.

“Tanaye White is mooi, briljant, nederig en hardwerkend. Ze heeft zoveel in haar eentje bereikt en is een goed voorbeeld van wat er kan gebeuren als je onbeschaamd je dromen nastreeft. Dit jaar maakte ze een grote stap in haar modellencarrière. Ze mag dan een SI Swimsuit Rookie zijn, maar geloof ons: voor de lens van Anne Menke was ze een ware pro.”

Marquita Pring

Vorig jaar maakte Marquita Pring haar bikini-debuut in de SI Swimsuit Issue. Succesverhalen moeten nou eenmaal zo lang mogelijk duren, dus in 2021 staat ze gewoon weer te shinen.

“Marquita past perfect bij ons merk. Ze is zeer fotogeniek en een genot om mee om te gaan. Ze is slim, bekwaam, gevestigd in de modellenwereld en heeft een honger en toewijding om de branche te veranderen. Haar stem is krachtig, en het is belangrijk voor de wereld om die te horen. Ze vertegenwoordigt zoveel verschillende soorten vrouwen en we hebben ongelooflijk veel geluk dat we deel uitmaken van haar verhaal”, aldus Sport Illustrated.

Josephine Skriver

Het Deense supermodel Josephine Skriver was vorig jaar nog Rookie of the Year. In SI Swimsuit 2021 is ze een van de coverdames. Lees en bekijk hier meer.

“Het was een gemakkelijke beslissing voor Sports Illustrated. Josephine inspireert vrouwen, komt fel op voor de LGBTQ-gemeenschap en is een ware professional. Ze praat moeiteloos mee over een football-wedstrijd, is een natuurlijke schoonheid en heeft een hart van goud.”

Emily DiDonato

Jasmine Sanders (aka Golden Barbie)

Leyna Bloom

Kathy Jacobs

Yumi Nu

Katrina Scott

Olivia Culpo

Dit artikel wordt geüpdatet als de cast van de Sports Illustrated Swimsuit Issue wordt uitgebreid.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.