Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 11 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Versace brengt Biggie’s zonnebril opnieuw uit in allerlei kleuren

De favoriete zonnebril van Christopher Wallace aka Biggie Smalls aka The Notorious B.I.G. was een Versace. Mocht je deze klassieker binnen de hiphopstijl willen toevoegen aan in jouw eigen stylo, weet dan dat de zonnebril opnieuw is uitgebracht. Naast het klassieke zwart koop je de bril nu in allerlei kleuren.

De legendarische rapper The Notorious B.I.G. had een paar iconische klassiekers in zijn garderobe. Bekende items zijn de gekleurde truien van Coogie, een grote gouden ketting en zijn wollen pet van Kangol. Maar het meest iconische accessoire is toch echt zijn zonnebril, die zijn veelal rood doorlopen ogen prima bedekte.

De Versace-zonnebril van The Notorious B.I.G.

Onlangs bracht Versace de Medusa, zoals de favoriete zonnebril van The Notorious B.I.G. officieel heet, al opnieuw uit in de klassieke zwarte kleur. Nu heet het model officieel Medusa Biggie en je koopt het pronkstuk voor 240 euro.

medusa biggie, versace, zonnebril, the notorious big

Dat klinkt als een hoop geld, maar voor deze iconische zonnebril die de naam draagt van een hiphoplegende valt het mee. Voor een nieuwe Ray-Ban betaal je niet heel veel minder.

Biggie Medusa beschikbaar in nieuwe kleuren

Maar goed, de zwarte Versace Medusa Biggie is oud nieuws naast deze nieuwe modellen in allerlei verschillende kleuren. Normaal gesproken houden we niet van grote logo’s en protserige goudkleurige onderdelen op zonnebrillen, maar bij deze planga hoort het. Hiermee maak je een fashion statement en The Notorious B.I.G. zou zich in zijn graf omdraaien als hij deze nieuwe kleuren ziet.

versace, zonnebril medusa biggie, the notorious BIG
versace, zonnebril medusa biggie, the notorious BIG
versace, zonnebril medusa biggie, the notorious BIG
versace, zonnebril medusa biggie, the notorious BIG
versace, zonnebril medusa biggie, the notorious BIG

Zoals je hierboven ziet, is de Versace Medusa Biggie nu verkrijgbaar in de kleuren Havana (240 euro), zilvergrijs (240 euro), wit (240 euro), neon groen (240 euro), roze (240 euro) en nog een aantal kleuren. Smaken verschillen, maar wij gaan toch echt voor zwart.

De sneakers van Christopher Wallace

Van top tot teen in de stijl van Biggie Smals rondlopen? Check dan deze sneakers van Fila, waarmee vorig jaar het 25-jarige bestaan van zijn legendarische album Ready To Die werd gevierd. En als je toch in de stemming bent gekomen, weet dan dat er op Netflix een heerlijke documentaire over de rapper te vinden is.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.