Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Sport 8 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Mayweather sloeg Logan Paul knock-out (maar dat heb je waarschijnlijk gemist)

Afgelopen weekend vocht Logan Paul zijn twee professionele bokswedstrijd, en dat deed hij tegen niet de minste tegenstander. Niemand minder dan Floyd Mayweather stond tegenover hem. Een YouTuber tegen misschien wel de beste bokser ooit. Niet bepaald een eerlijke strijd, maar Logan Paul haalde het einde. Nu blijkt dat dit echter wel te danken is aan Floyd Mayweather.

De levende legende nam dit gevecht niet al te serieus. Zowel vooraf, als na afloop was Floyd Mayweather hier heel eerlijk over. Het ging hem allemaal om het geld. Zo vergeleek hij het gevecht tegen Logan Paul met een legale bankroof. De Amerikaan kwam een showtje weggeven en zijn zakken vullen. Hij had dan ook niet de behoefte om Logan Paul te vernederen.

Logan Paul knock-out geslagen

Dit resulteerde in een gevecht waarin het aardige gelijkwaardig leek, maar dit was allemaal schijn. Met een aantal wilde aanvallen en combinaties leek Logan Paul wel mee te doen. Toch was dat nagenoeg niet het geval. Floyd Mayweather had alles onder controle. De ongeslagen bokser bepaalde wat er gebeurde en had Logan Paul gewoon knock-out kunnen slaan.

Floyd Mayweather koos ervoor om Logan Paul in zijn waarde te laten. Zo leek het op meerdere momenten dat hij zijn stoten inhield en bewust kansen onbenut liet. Er was was een moment waarop Mayweather dit niet deed. Hij ontweek een wilde uithaal van Logan Paul en counterde met een harde rechtse. Een tik die flink aankwam en het einde van de partij had kunnen betekenen.

Zoals je hierboven kunt zien, ging het licht even uit bij Logan Paul. Toch overleefde hij dit moment omdat Floyd Mayweather hem overeind hield. De YouTuber zakt in elkaar en was, als Mayweather niks gedaan had, waarschijnlijk languit op het canvas beland.

Floyd Mayweather pakt megabedrag

Veel kenners spreken dan ook schande van deze bokswedstrijd. Dit heeft niets met sport te maken. Het is pure entertainment waar een hoop mensen heel veel geld aan verdienen. Daar kun je op tegen zijn, maar als er een markt voor is, ben je misschien wel gek om er niet van te profiteren.

Mayweather ‘verslaat’ Logan Paul, pakt bizar bedrag en mikt op McGregor

Zo denkt Floyd Mayweather er in ieder geval wel over. Hij heeft gedurende zijn professionele carrière laten zien dat hij tot de allerbesten ooit behoort. Mayweather hoeft zich niet meer te bewijzen en wil gewoon zijn zakken vullen. Dat is met zijn gevecht tegen Logan Paul zeker gelukt. Hoe bizar veel hij aan dit gevecht verdiend heeft, lees je hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.