Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 6 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Marvel maakt indruk met nieuwe Loki-trailer (en Twitter gaat los)

Marvel heeft een gloednieuwe trailer uitgebracht voor Loki, de volgende Disney+-serie uit het MCU. Twitter gaat los.

Fans van Marvel hoeven zich voorlopig niet te vervelen. Als het aan Marvel Studios en Disney ligt blijf je de komende decennia netjes elke maand voor je Disney+-abonnement betalen.

Marvel gaat los op Disney+

In ruil daarvoor krijg je praktisch elke week weer een nieuwe aflevering van een Marvel Cinematic Universe-serie voorgeschoteld.

De achtbaanrit begon met WandaVision. Na de finale van die serie kwam er een kijkje achter de schermen uit, en de week erop konden we meteen verder met de explosieve eerste aflevering van The Falcon and The Winter Soldier.

Heerlijk! Als je dacht dat de bioscoopfilms elkaar in rap tempo opvolgden, dan wordt je nu als fan al helemaal verwend. En, als de pandemie eindelijk voorbij is kunnen de films en series ook nog nauwer op elkaar aansluiten.

Loki

Zo was het eigenlijk de bedoeling dat de nieuwe Doctor Strange-film een maandje na de finale van WandaVision aan zou komen. Zo van: ‘Benieuwd hoe het nu verder gaat? Bestel dan meteen je ticket.’

Dat feest gaat niet door, maar Marvel Studios heeft ondertussen gelukkig genoeg ander moois voor je op de planning staan.

Op 11 juni gaat namelijk Loki van start. Een gloednieuwe Disney+-serie van Marvel met Tom Hiddleston in de hoofdrol. Deze serie wordt nog meer WandaVision dan WandaVision was: Marvel gaat weer experimenteren met een (tijd)reis langs allerlei genres.

Marvel-fans willen Tony Stark (Iron Man) cancelen: dit is waarom

Multiverse-chaos

Loki wordt gevraagd door Mobius (Owen Wilson) om alle chaos te corrigeren die hij qua tijdlijnen heeft veroorzaakt door al zijn gekloot met de Tesseract in het Marvel Cinematic Universe.

Mobius is onderdeel van het Time Variance Authority. Een organisatie die het multiverse overziet, een oneindig scala aan alternatieve universums en werkelijkheden die ook de basis gaat vormen voor de volgende Doctor Strange-film, die niet voor niks Doctor Strange and the Multiverse of Madness heet.

Ook Twitter gaat los

Tom Hiddleston en Owen Wilson die alle ruimte krijgen om hun fantastische personages te verkennen, tijdreis-chaos waarnaast Endgame opeens kinderspel lijkt: wij hebben er zin in!

Ook Twitter ging los na het zien van de nieuwe trailer:

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.