Pim Jansen
Pim Jansen Rijk en Beroemd 6 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Bhad Bhabie verpulvert OnlyFans-record Bella Thorne

De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat we nog nooit van Bhad Bhabie hadden gehoord. Tot vandaag. Het internetfenomeen heeft in 6 uur tijd 1 miljoen dollar verdiend op OnlyFans. Daarmee heft ze het record van Bella Thorne verpulverd.

OnlyFans is een content subscription service. Fans betalen een bedrag om acteurs, muzikanten of andere mensen te volgen voor uiteenlopende content. Bella Thorne en Cardi B waren voorlopers op dit soft-erotische platform. Waar Instagram van alles censureert, bepalen gebruikers hier helemaal zelf wat ze plaatsen. Fans kunnen de content volgen tegen een vast maandbedrag, die gebruikers zelf kunnen bepalen.

Bhad Bhabie en haar eerste miljoen op OnlyFans

Dat daarmee aardig wat te verdienen valt, werd al eerder duidelijk. En dat je met dit platform in no-time een miljoen dollar kunt verdienen, bewijst Bhad Bhabie nog maar eens. Haar echte naam is Danielle Bregoli.

Bhad Bhabie is een Amerikaanse rapster en internetfenomeen, die op 26 maart 18 jaar oud werd. Ze vertelde haar 17,2 miljoen volgers op Instagram dat vanaf die dag helemaal zelf bepaalt wat ze gaat doen in het elven. Ze maakte direct een OnlyFans-account aan en dat blijkt een gouden greep.

Het internetfenomeen brak na een paar dagen al het OnlyFans-record van Bella Thorne. In amper 6 uur tijd verdiende ze 1 miljoen dollar. Op de factuur is te zien dat het meeste geld uit nieuwe aanmeldingen en directe berichten komt.

Het vorige record van Bell Thorne

Het vorige record komt uit augustus 2020, toen OnlyFans nog in de kinderschoenen stond. Bella Thorne verdiende destijds 1 miljoen dollar in 24 uur tijd. Bhad Bhabie deed dit vier keer zo snel.

Docu-serie op Videoland

Niet alleen beroemdheden verdienen bakken met geld met een account op OnlyFans. Ook doodgewone Nederlandse jongvolwassenen zien de dollars binnenstromen, vaak dankzij soft-erotische content. Vanaf 8 april verschijnt daarover een nieuwe docu-serie op Videoland. Lees en bekijk hier meer.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.